Presse

Herunder har vi samlet tidligere pressemeddelelser og presseomtale vedrørende ipnordic. 

I billedarkivet finder du også pressefotos til download samt informationer, hvis du som journalist ønsker at kontakte os.

Pressekontakt

Henvendelser fra pressen bedes gå til Charles Ginnerskov, CEO
Telefon  89 10 12 02

2022

Pressemeddelelse – Juni 2022

Enreach announces rebranding of Spanish companies Masvoz and Telsome

Spanske Masvoz og Telsome skifter navn til Enreach.

Pressemeddelelse – Februar 2022

Enreach announces Enreach UP, its innovative, future-facing Unified Platform for Communication, Collaboration and Productivity

Med visionen om integration af de bedste kommunikationsteknologier, hurtig innovation, samarbejde og produktivitet passerer Enreach i dag en vigtig milepæl med annonceringen af Enreach UP.

Pressemeddelelse – Januar 2022

Enreach enhances Spanish footprint and European MVNO presence with acqusition

Velkommen til Telsome – nyeste medlem af Enreach.

Computerworld – Januar 2022

Han har skabt en buldrende vækstforretning med en helt simpel garanti til kunderne:
"Vi svarer altid telefonen inden for 15 sekunder"

Den sønderjyske by Gråsten er måske bedst kendt for sit slot og den lokale salatfabriks mayonnaise-fyldte delikatesser. Men byen, der blot har lidt mere end 4.000 indbyggere, huser også en af Danmarks mest succesfulde televirksomheder.

For i en tidligere bankfilial i Nygade 17 finder vi den fremadstormende televirksomhed Ipnordic, der ligesom i fjor rydder bordet i tele- og internetkategorien i Computerworlds it-komet-konkurrence.

Her sætter det 10 år gamle sønderjyske selskab således konkurrenter som teleselskabet 3 og TDC til vægs.

2021

Pressemeddelelse – December 2021

ipnordic er igen landets hurtigst voksende tele- og internetleverandør

Hvert år kårer Computerworld landets bedst vækstende IT-virksomheder og erhvervsteleselskabet ipnordic fra Gråsten kan igen glæde sig over at være førende i kategorien for telefoni og internet.

Det er ifølge Charles Ginnerskov bl.a. ipnordic’s forskellige løsninger til hjemmearbejdspladsen, hurtig kundeservice samt de mange muligheder for løbende tilpasning i teleopsætningen, der har betydet, at flere nye virksomheder har rettet henvendelse til det sønderjyske teleselskab.

Pressemeddelelse – Oktober 2021

Enreach er endnu engang blandt de bedste inden for UCaaS

Den globale analysevirksomhed Frost & Sullivan har i sin nyeste Frost Radar-undersøgelse igen udnævnt Enreach som værende en af markedslederne inden for IP-telefoni og Unified Communications as a Service (UCaaS).

Pressemeddelelse – Oktober 2021

Stijn Nijhuis, CEO hos Enreach, vinder titlen 'EY Entrepreneur Of The Year 2021' i Holland

Torsdag 14. oktober modtog Stijn Nijhuis, CEO hos Enreach, den flotte pris som EY Entrepreneur of the Year 2021 i Holland.

I 2019 blev vi, ipnordic, en del af Enreach – et stærkt, europæisk netværk af talentfulde og innovative tele- og kommunikationsselskaber, der alle leverer intelligente kommunikationsløsninger til små og store virksomheder i hele Europa. Vi er utrolig glade for dette internationale samarbejde og de unikke muligheder inden for faglig sparring, udvikling og videndeling, som det dagligt bærer med sig – til stor gavn for både vores team og vores kunder.

Det er derfor også en stor glæde for os her i Danmark, når omverdenen lægger mærke til den gode og ambitiøse energi i Enreach.

Pressemeddelelse – Oktober 2021

Swyx rebrands to Enreach

Tyske Swyx hedder fra i dag Enreach.

Pressemeddelelse – September 2021

Expansion into Baltics with OSS Networks joining Enreach

I dag byder vi OSS Networks velkommen i Enreach-gruppen.

Pressemeddelelse – August 2021

Enreach acquires cloud solutions provider DSD Europe

I dag byder vi DSD Europe velkommen i Enreach-gruppen.

Pressemeddelelse – Maj 2021

Enreach udvider i Norden med finske Benemen

Enreach, det hurtigt voksende, europæiske kommunikationsfællesskab med støtte fra investeringsselskabet Waterland, tager nu endnu et stort skridt ind på det nordiske marked med tilføjelsen af finske Benemen Oy.

Hos ipnordic, som i 2019 blev en del af Enreach, ser CEO Charles Ginnerskov også frem til det nye samarbejde:
”Vi glæder os til at byde endnu en nordisk kollega velkommen i vores europæiske fællesskab – og ser frem til de mange fordele og muligheder, som sådan et samarbejde bringer med sig. Vi har været en del af Enreach i et par år nu, og vi mærker tydeligt de mange synergier i både vores interne og eksterne arbejde hver dag – til stor gavn for både vores kunder og team af kolleger.”

Pressemeddelelse – April 2021

De første 10 år med tilfredse kunder

I starten af april kunne ipnordic fejre sin første runde fødselsdag. 
Direktør Charles Ginnerskov, der startede ipnordic i 2011 sammen med sin far, Thorben G. Jensen, fortæller:

”Succes kan defineres på mange måder. Jeg er naturligvis rigtig glad for, at jeg sammen med mine kolleger – og ikke mindst vores kunder – har kunnet skabe et godt resultat igen. Men én af de ting jeg er allermest stolt af er, at vi på tiende år fortsat lever af tilfredse kunder.”

2020

Pressemeddelelse – December 2020

Enreach er blandt Europas bedste inden for IP-telefoni og UCaaS

Den globale analysevirksomhed Frost & Sullivan har i sin nyeste Frost Radar-undersøgelse udnævnt Enreach som værende en af markedslederne inden for IP-telefoni og Unified Communications as a Service (UCaaS).

Den europæiske kommunikationsgruppe Enreach, som bl.a. tæller danske ipnordic, HeroBase og M Mobility, scorer højt på både innovations- og vækstdimensioner: ”Med sin omfattende løsningsportefølje og betydelige vækst i de seneste par år, har Enreach fortjent en plads blandt de stærkeste, europæiske vækst- og innovationsledere på IP-telefoni- og UCaaS-markedet” fortæller Elka Popova, Vice President of Research hos Frost & Sullivan.

Pressemeddelelse – November 2020

Enreach adds advanced conversational AI to its portfolio through the acquisition of Botsquad

I dag byder vi hollandske Botsquad velkommen i Enreach-gruppen.
Vi glæder os over, at endnu en dygtig virksomhed er blevet en del af det innovative, europæiske telefællesskab.

Pressemeddelelse – September 2020

ipnordic kåres igen som landets bedste tele- og internetudbyder

I disse dage kårer ComputerWorld landets dygtigste IT-virksomheder og i dag kom nyheden om, at erhvervsteleselskabet ipnordic igen i år indtager førstepladsen som bedste danske tele- og internetleverandør, imens de store teleselskaber må nøjes med sekundære placeringer, som ComputerWorld selv beskriver det

ComputerWorld – September 2020

Her er Danmarks bedste tele- og internetleverandør:
Sønderjysk himmelstormer sætter nok engang giganterne til vægs

Computerworld Top 100/2020:
De store teleselskaber må nøjes med sekundære placeringer, når Computerworld kårer landets bedste tele- og internetleverandør.

Pressemeddelelse – September 2020

ipnordic giver alle kunder gratis 5G resten af året

Hos teleselskabet ipnordic, som servicerer erhvervskunder i hele landet, ser man også frem til næste generations netværk, som vil gøre hverdagen langt nemmere for virksomhedens kunder.

Netop derfor har ipnordic valgt at tilbyde alle kunder gratis 5G resten af 2020.

Pressemeddelelse – September 2020

Enreach hits another milestone in group’s technology strategy with Cloud PBX integration for the UK market

Spændende nyheder fra vores moderselskab Enreach.

Pressemeddelelse – Juli 2020

ipnordic – trives i Enreach

ipnordic er blevet en vigtig partner i en større europæisk satsning på innovative kommunikationsløsninger til erhvervslivet – og virksomhedens unikke servicekoncept danner nu skole for andre europæiske telefonivirksomheder. 

Men en del af æren for, at virksomheden kører videre i et endnu højere gear, kan tilskrives de fem tidligere ejeres ønske om at bevare den unikke arbejdsplads i Gråsten.

JydskeVestkysten – Juni 2020

Sønderjysk teleselskab er flyvende: Leverer igen rekordoverskud

ipnordic bliver ved med at overgå sig selv. Den forholdsvis unge virksomhed kan endnu en kan præsentere et rekordoverskud
– i øvrigt for ottende år i træk.

SønderborgNYT – Marts 2020

ipnordic opretter hjemmearbejdspladser – kontoret i Gråsten er næsten tomt

Efter Statsminister Mette Frederiksens pressemøde onsdag aften har telefonivirksomheden ipnordic, som servicerer erhvervskunder i hele landet, foretaget store ændringer i kundeservicecenteret i Gråsten.

”Vi tager naturligvis COVID-19 situationen meget seriøst og tilpasser os løbende efter den. Vi støtter regeringen i den måde de håndterer situationen på, og følger hele tiden myndighedernes anbefalinger.”

SønderborgNYT – Marts 2020

ipnordic-piger hjalp med at dele tulipaner ud på Gråsten Plejecenter

Det var på mange måder en anderledes arbejdsdag for pigerne fra ipnordic, som tirsdag formiddag besøgte Gråsten Plejecenter med bilen fuld af friske forårstulipaner. Buketterne blev delt ud til alle plejecentrets beboere, som tog imod med store smil.

2019

Pressemeddelelse – November 2019

Enreach udvider til det spanske marked med den cloudbaserede B2B kommunikationsudbyder masvoz

Den hastigt voksende europæiske UC-udbyder Enreach udvider nu sine IT- og cloudkommunikationstjenester til det spanske marked og går sammen med masvoz, som er det førende teleselskab i Spanien med speciale i B2B cloud-baseret kommunikation. masvoz har mere end 15 års erfaring inden for området og har hjulpet mere end 1.500 virksomheder med at flytte deres kommunikationsløsninger til ”skyen” og derved give deres kunder mulighed for at arbejde bedre og mere effektivt.

JydskeVestkysten – Oktober 2019

ipnordic ejere opkøber dansk teleselskab

Med ipnordic i spidsen har hollandske Enreach erhvervet sig danske M Mobility A/S beliggende i København.
M Mobility er den anden danske televirksomhed, Enreach har erhvervet i år. Fremadrettet skal de arbejdet tæt sammen med den succesrige virksomhed ipnordic, som den hollandske koncern købte tidligere på året.

Pressemeddelelse – Oktober 2019

M Mobility A/S indgår samarbejde med branchens solide aktører: ipnordic A/S og Enreach​

Med ipnordic i spidsen har Enreach, det hurtigt voksende europæiske teleselskab, styrket sin position på det danske IT- og telekommunikationsmarked ved erhvervelse af danske M Mobility A/S, der siden 2010 har leveret totalløsninger til mindre -og mellemstore danske virksomheder.

JydskeVestkysten – September 2019

Sønderjysk televirksomhed slår de gamle kæmper i branchen

ipnordic er af mediet Computerworld blevet udnævnt til Danmark bedste tele- og internetudbyder målt på kroner af ører.
Det sker på baggrund af en analyse af 432 it-virksomheders årsregnskaber.

– Vi er stolte af titlen. Tak til alle vores skønne kunder og hele det seje team ipnordic.
Det er jeres fortjeneste, lyder det fra direktør Charles Ginnerskov.

Pressemeddelelse – September 2019

Enreach udvider med opkøbet af britiske Network Telecom

Med opkøbet af Network Telecom vil Enreach, som allerede ejer ipnordic, Voiceworks, Swyx og Centile, øge deres indflydelse på det europæiske UC-marked. Partnere, forhandlere og slutbrugere vil derfor få adgang til en endnu større palette af kommunikationsekspertise.

Pressemeddelelse – September 2019

Koncernen Within Reach skifter navn til Enreach

Enreach er et holdingselskab for forskellige brands såsom ipnordic, Voiceworks, Swyx, Centile og Eazit. Alle brands bidrager til intelligente, integrerede IT- og kommunikationsløsninger, som sikrer optimal kommunikation og arbejdsflow i og mellem organisationer. Enreach er aktiv på kernemarkederne Tyskland, Nederlandene og Frankrig med aktiviteter i 25 lande og mere end 650 medarbejdere.

Borsen.dk – April 2019

Onboarding

Engang hed det introforløb. I dag kaldes det også onboarding. Det handler om det samme: Den måde, du byder nye medarbejdere velkommen på. Gjort rigtigt, øger onboarding chancerne markant for, at medarbejderne bliver hængende i din virksomhed i over et år. Få gode tips fra virksomheden, der har introforløb på op til to måneder.

Pressemeddelelse – Januar 2019

ipnordic indgår internationalt samarbejde med Within Reach holding

Den sønderjyske televirksomhed ipnordic A/S bliver en del af Within Reach holding. Gazelle-virksomheden har indgået samarbejde med Within Reach, som investerer i dygtige og innovative televirksomheder i Europa, der – ligesom ipnordic – leverer kommunikationsløsninger til erhvervslivet.

2018

Pressemeddelelse – August 2018

Vi vil løfte ipnordic til næste level

Vi har i det seneste døgns tid læst et par kreative nyheder om vores virksomhed ipnordic A/S – bl.a. tegner en række artikler et billede af, at vi med de seneste års kraftige vækst nu kører vores virksomhed i stilling til et salg, med henblik på en hurtig fortjeneste. Journalisten har mange rigtige betragtninger, men har desværre valgt en misvisende vinkel på vores planer for fremtiden. Derfor er det nødvendigt for os at fortælle den rigtige historie.

Borsen.dk – August 2018

Salgs­stra­te­gi: Em­pa­ti er­stat­ter "lyv, luk og løb"

Salg har et blakket ry, men moderne salg har meget lidt at gøre med det pistolsalg, vi kendte til tidligere. I dag skal en sælger kunne så mange ting, at det kvalificerer dem til at blive CEO’s. Men nok så vigtigt får kunden i dag en langt bedre behandling, fortæller en direktør og en løsningskonsulent.

Borsen.dk – August 2018

Log­o­tøj på ar­bej­det: Kik­set kul­tur el­ler ge­ni­alt greb?

Hos ipnordic går enhver medarbejder rundt med firmalogoet på tøjet hver onsdag. Og de er vilde med det. Nogle endda så vilde, at de også tager det på i fritiden. Og det vidner om en stærk virksomhedskultur, mener ekspert.

Borsen.dk – Juli 2018

Virk­som­hed­s­e­ven­tyr: Fra er­hverv­ste­le­fo­ni til ho­tel­drift

Kan du leve af det kerneprodukt, din virksomhed leverer? Måske, men sandsynligvis ikke for evigt. I de fleste virksomheder er der brug for at tænke fremad og udvikle nye idéer for at sikre vækst og levedygtighed. En oplevelsesøkonom og en direktør fortæller her om at udvikle idekultur og kreative forretningsmodeller i 2018.

JydskeVestkysten – Juni 2018

Teleselskab er flyvende: Overskud næsten fordoblet

Trods benhård konkurrence præsterer teleselskabet ipnordic i Gråsten endnu en gang et rekordresultat med næsten dobbelt op på overskuddet. 

– Jeg er godt tilfreds. Jeg kan dårligt tillade mig andet. Vi er i et hårdt marked med mange store konkurrenter, hvor det er svært at tjene penge. Jeg tror på, at det går os godt, fordi vi behandler kunderne godt og gør en forskel, siger administrerende direktør Thorben G. Jensen, der sammen med sønnen Charles Ginnerskov ejer og driver ipnordic, der udelukkende leverer telefoni til erhvervslivet.

Borsen.dk – April 2018

Virk­som­he­der kan ska­le­res lyn­hur­tigt med te­le­fo­ni-tek­no­lo­gi

Modtager man som en mindre virksomhed 2000 opkald om dagen, er det ikke altid, at man kan følge med uden at ansætte mange flere i callcenteret. Det har direktøren i Wellvita allerede konstateret. Men udviklingen inden for digitale erhvervstelefoniløsninger betyder, at telefoni i dag kan være en så intelligent medspiller i virksomheder, at fx du aldrig misser et kundeopkald – også selvom du ikke har ansat flere.

Borsen.dk – April 2018

Pro­fes­sor: "Der er mil­li­ar­der at hen­te i at bli­ve bed­re til at for­stå kun­der­ne"

For nogle år tilbage tænkte Thorben G Jensen, at “nu måtte det snart være slut med hele tiden at tænke udvikling”. Det tanke har han i den grad droppet igen. I stedet har han som så mange andre virksomhedsledere de senere år kastet sig ud i at udvikle en række services omkring sit kerneprodukt.

Hvad han udvikler? Det, kunderne vil have.

RAR Sydjyllands Nyhedsbrev – Januar 2018

Vi er tvunget til at indstille rekrutteringsknappen worldwide

Næsten en tredjedel af ipnordics ansatte er udviklere, og det er næsten umuligt at opdrive flere danske it-specialister af dem, der står på ipnordics ønskeseddel.

2017

Børsen – November 2017

Kunden i centrum og annoncering i Børsen er ipnordics opskrift på succes

I Gråsten finder man en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder, Ipnordic, som på seks år er gået fra at være to til over 150 medarbejdere. Det er endda sket på et marked, hvor konkurrenterne ikke alene er kæmpestore, men også har en enormt høj kendskabsgrad. Det afskrækkede dog ikke de to iværksættere fra at tage kampen op mod giganterne med formlen “sublim kundeservice, ingen bindinger for kunden og annoncering i Børsen”. Det har indtil videre sikret virksomheden to gazellekåringer i dens relativt korte levetid.

Vi ville skabe en virksomhed, hvor vi selv havde lyst til at være kunde…

JydskeVestkysten – September 2017

ipnordic slår de store drenge i branchen

ipnordic kan sagtens bide skeer med de største i branchen.
It-magasinet Computerworld har analyseret de seneste to årsregnskaber for 499 it-virksomheder.
Heriblandt er der 18 registreret i kategorien tele- og internetudbydere, og her stryger Gråsten-selskabet til tops.

– Det er jeg selvfølgelig glad over. Det er rart at få vide, at vi gør det godt, siger administrerende direktør Thorben G. Jensen, som sammen med sønnen Charles Ginnerskov ejer og driver virksomheden.

JydskeVestkysten – Juni 2017

ipnordic øjner nye kunder

Hos erhvervsteleselskabet ipnordic A/S i Gråsten har man valgt ikke at hæve prisen på mobilabonnementer efter, at de nye EU roaming regler er trådt i kraft den 15. juni. 

Pressemeddelelse – Juni 2017

Stiger prisen på dit mobilabonnement? – Så kig efter nye muligheder...

Hos erhvervsteleselskabet ipnordic A/S har man, trods tendensen, valgt ikke at hæve prisen på mobilabonnementer efter, at de nye EU roaming regler er trådt i kraft.

De nye regler om roaming i EU er netop trådt kraft. Det har medført, at en lang række teleselskaber har valgt hæve priserne på deres abonnementer (…)

JydskeVestkysten – Maj 2017

Rekordresultatet: Teleselskab fordobler sit overskud

ipnordic fra Gråsten fik i 2016 et overskud på næsten ni millioner kroner.
Ny EU-lov giver afdæmpet forventning til det nye år.

Facebook_WH

Find os på Facebook

Læs mere om ipnordic