Presse

Herunder har vi samlet tidligere pressemeddelelser og presseomtale vedrørende ipnordic. 

I billedarkivet finder du også pressefotos til download samt informationer, hvis du som journalist ønsker at kontakte os.

Pressekontakt

Henvendelser fra pressen bedes gå til Charles Ginnerskov, CEO
Telefon  89 10 12 02

2020

Pressemeddelelse – September 2020

ipnordic giver alle kunder gratis 5G resten af året

Hos teleselskabet ipnordic, som servicerer erhvervskunder i hele landet, ser man også frem til næste generations netværk, som vil gøre hverdagen langt nemmere for virksomhedens kunder.

Netop derfor har ipnordic valgt at tilbyde alle kunder gratis 5G resten af 2020.

Pressemeddelelse – Juli 2020

ipnordic – trives i Enreach

ipnordic er blevet en vigtig partner i en større europæisk satsning på innovative kommunikationsløsninger til erhvervslivet – og virksomhedens unikke servicekoncept danner nu skole for andre europæiske telefonivirksomheder. 

Men en del af æren for, at virksomheden kører videre i et endnu højere gear, kan tilskrives de fem tidligere ejeres ønske om at bevare den unikke arbejdsplads i Gråsten.

JydskeVestkysten – Juni 2020

Sønderjysk teleselskab er flyvende: Leverer igen rekordoverskud

ipnordic bliver ved med at overgå sig selv. Den forholdsvis unge virksomhed kan endnu en kan præsentere et rekordoverskud
– i øvrigt for ottende år i træk.

SønderborgNYT – Marts 2020

ipnordic opretter hjemmearbejdspladser – kontoret i Gråsten er næsten tomt

Efter Statsminister Mette Frederiksens pressemøde onsdag aften har telefonivirksomheden ipnordic, som servicerer erhvervskunder i hele landet, foretaget store ændringer i kundeservicecenteret i Gråsten.

”Vi tager naturligvis COVID-19 situationen meget seriøst og tilpasser os løbende efter den. Vi støtter regeringen i den måde de håndterer situationen på, og følger hele tiden myndighedernes anbefalinger.”

SønderborgNYT – Marts 2020

ipnordic-piger hjalp med at dele tulipaner ud på Gråsten Plejecenter

Det var på mange måder en anderledes arbejdsdag for pigerne fra ipnordic, som tirsdag formiddag besøgte Gråsten Plejecenter med bilen fuld af friske forårstulipaner. Buketterne blev delt ud til alle plejecentrets beboere, som tog imod med store smil.

2019

Pressemeddelelse – November 2019

Enreach udvider til det spanske marked med den cloudbaserede B2B kommunikationsudbyder masvoz

Den hastigt voksende europæiske UC-udbyder Enreach udvider nu sine IT- og cloudkommunikationstjenester til det spanske marked og går sammen med masvoz, som er det førende teleselskab i Spanien med speciale i B2B cloud-baseret kommunikation. masvoz har mere end 15 års erfaring inden for området og har hjulpet mere end 1.500 virksomheder med at flytte deres kommunikationsløsninger til ”skyen” og derved give deres kunder mulighed for at arbejde bedre og mere effektivt.

JydskeVestkysten – Oktober 2019

ipnordic ejere opkøber dansk teleselskab

Med ipnordic i spidsen har hollandske Enreach erhvervet sig danske M Mobility A/S beliggende i København.
M Mobility er den anden danske televirksomhed, Enreach har erhvervet i år. Fremadrettet skal de arbejdet tæt sammen med den succesrige virksomhed ipnordic, som den hollandske koncern købte tidligere på året.

Pressemeddelelse – Oktober 2019

M Mobility A/S indgår samarbejde med branchens solide aktører: ipnordic A/S og Enreach​

Med ipnordic i spidsen har Enreach, det hurtigt voksende europæiske teleselskab, styrket sin position på det danske IT- og telekommunikationsmarked ved erhvervelse af danske M Mobility A/S, der siden 2010 har leveret totalløsninger til mindre -og mellemstore danske virksomheder.

JydskeVestkysten – September 2019

Sønderjysk televirksomhed slår de gamle kæmper i branchen

ipnordic er af mediet Computerworld blevet udnævnt til Danmark bedste tele- og internetudbyder målt på kroner af ører.
Det sker på baggrund af en analyse af 432 it-virksomheders årsregnskaber.

– Vi er stolte af titlen. Tak til alle vores skønne kunder og hele det seje team ipnordic.
Det er jeres fortjeneste, lyder det fra direktør Charles Ginnerskov.

Pressemeddelelse – September 2019

Enreach udvider med opkøbet af britiske Network Telecom

Med opkøbet af Network Telecom vil Enreach, som allerede ejer ipnordic, Voiceworks, Swyx og Centile, øge deres indflydelse på det europæiske UC-marked. Partnere, forhandlere og slutbrugere vil derfor få adgang til en endnu større palette af kommunikationsekspertise.

Pressemeddelelse – September 2019

Koncernen Within Reach skifter navn til Enreach

Enreach er et holdingselskab for forskellige brands såsom ipnordic, Voiceworks, Swyx, Centile og Eazit. Alle brands bidrager til intelligente, integrerede IT- og kommunikationsløsninger, som sikrer optimal kommunikation og arbejdsflow i og mellem organisationer. Enreach er aktiv på kernemarkederne Tyskland, Nederlandene og Frankrig med aktiviteter i 25 lande og mere end 650 medarbejdere.

Pressemeddelelse – Januar 2019

ipnordic indgår internationalt samarbejde med Within Reach holding

Den sønderjyske televirksomhed ipnordic A/S bliver en del af Within Reach holding. Gazelle-virksomheden har indgået samarbejde med Within Reach, som investerer i dygtige og innovative televirksomheder i Europa, der – ligesom ipnordic – leverer kommunikationsløsninger til erhvervslivet.

2018

Pressemeddelelse – August 2018

Vi vil løfte ipnordic til næste level

Vi har i det seneste døgns tid læst et par kreative nyheder om vores virksomhed ipnordic A/S – bl.a. tegner en række artikler et billede af, at vi med de seneste års kraftige vækst nu kører vores virksomhed i stilling til et salg, med henblik på en hurtig fortjeneste. Journalisten har mange rigtige betragtninger, men har desværre valgt en misvisende vinkel på vores planer for fremtiden. Derfor er det nødvendigt for os at fortælle den rigtige historie.

JydskeVestkysten – Juni 2018

Teleselskab er flyvende: Overskud næsten fordoblet

Trods benhård konkurrence præsterer teleselskabet ipnordic i Gråsten endnu en gang et rekordresultat med næsten dobbelt op på overskuddet. 

– Jeg er godt tilfreds. Jeg kan dårligt tillade mig andet. Vi er i et hårdt marked med mange store konkurrenter, hvor det er svært at tjene penge. Jeg tror på, at det går os godt, fordi vi behandler kunderne godt og gør en forskel, siger administrerende direktør Thorben G. Jensen, der sammen med sønnen Charles Ginnerskov ejer og driver ipnordic, der udelukkende leverer telefoni til erhvervslivet.

RAR Sydjyllands Nyhedsbrev – Januar 2018

Vi er tvunget til at indstille rekrutteringsknappen worldwide

Næsten en tredjedel af ipnordics ansatte er udviklere, og det er næsten umuligt at opdrive flere danske it-specialister af dem, der står på ipnordics ønskeseddel.

2017

Børsen – November 2017

Kunden i centrum og annoncering i Børsen er ipnordics opskrift på succes

I Gråsten finder man en af Danmarks hurtigst voksende virksomheder, Ipnordic, som på seks år er gået fra at være to til over 150 medarbejdere. Det er endda sket på et marked, hvor konkurrenterne ikke alene er kæmpestore, men også har en enormt høj kendskabsgrad. Det afskrækkede dog ikke de to iværksættere fra at tage kampen op mod giganterne med formlen “sublim kundeservice, ingen bindinger for kunden og annoncering i Børsen”. Det har indtil videre sikret virksomheden to gazellekåringer i dens relativt korte levetid.

Vi ville skabe en virksomhed, hvor vi selv havde lyst til at være kunde…

JydskeVestkysten – September 2017

ipnordic slår de store drenge i branchen

ipnordic kan sagtens bide skeer med de største i branchen.
It-magasinet Computerworld har analyseret de seneste to årsregnskaber for 499 it-virksomheder.
Heriblandt er der 18 registreret i kategorien tele- og internetudbydere, og her stryger Gråsten-selskabet til tops.

– Det er jeg selvfølgelig glad over. Det er rart at få vide, at vi gør det godt, siger administrerende direktør Thorben G. Jensen, som sammen med sønnen Charles Ginnerskov ejer og driver virksomheden.

JydskeVestkysten – Juni 2017

ipnordic øjner nye kunder

Hos erhvervsteleselskabet ipnordic A/S i Gråsten har man valgt ikke at hæve prisen på mobilabonnementer efter, at de nye EU roaming regler er trådt i kraft den 15. juni. 

Pressemeddelelse – Juni 2017

Stiger prisen på dit mobilabonnement? – Så kig efter nye muligheder...

Hos erhvervsteleselskabet ipnordic A/S har man, trods tendensen, valgt ikke at hæve prisen på mobilabonnementer efter, at de nye EU roaming regler er trådt i kraft.

De nye regler om roaming i EU er netop trådt kraft. Det har medført, at en lang række teleselskaber har valgt hæve priserne på deres abonnementer (…)

JydskeVestkysten – Maj 2017

Rekordresultatet: Teleselskab fordobler sit overskud

ipnordic fra Gråsten fik i 2016 et overskud på næsten ni millioner kroner.
Ny EU-lov giver afdæmpet forventning til det nye år.

Facebook_WH

Find os på Facebook

Læs mere om ipnordic