Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

ipnordic Meetings

ipnordic Meetings er et godt redskab, hvis teamet ikke er fysisk samlet, men har brug for en fælles dialog – eller hvis I vil holde et hurtigt møde med kunder, klienter og andre samarbejdspartnere uden at bruge unødig tid på transport.

ipnordic Meetings

ipnordic Meetings er et godt værktøj, hvis teamet ikke er fysisk samlet, men har brug for en fælles dialog – eller hvis I vil holde et hurtigt møde med kunder, klienter og andre samarbejdspartnere uden at bruge unødig tid på transport.

MED MEETINGS KAN I AFHOLDE

Videokonferencer
direkte i webbrowseren

Med ipnordic Meetings kan I nemt afholde videomøder, chatte samt dele skærme og filer med en eller flere mødedeltagere – direkte i webbrowseren. Eksterne mødedeltagere på farten kan også deltage ved at ringe direkte fra deres mobil eller tablet – nemt og hurtigt!

ipnordic Meetings er et videokonferencesystem, som bygger på en gratis open-sourceteknologi kaldet ”WebRTC”. Styrken ved open-source er at alle har adgang til kildekoden og Meetings kan dermed integreres med andre systemer. 

Systemet giver mulighed for realtid-kommunikation med lyd og video direkte fra en webside, uden at det kræver nogen form for installation eller andet software.

Høj brugervenlighed og fokus på effektivitet

Med udgangspunkt i brugernes feedback bliver ipnordic Meetings løbende opdateret med nye funktioner – fælles for dem alle er, at de er med til at forbedre måden at afholde videomøder på, så hvert møde bliver så naturligt, brugervenligt og produktivt som muligt.


Herunder er blot nogle af funktionerne i ipnordic Meetings: 

Hjælp dine patienter på afstand

ipnordic Meetings er ideel til virksomhedsmøder såvel som møder inden for bl.a. sundhedssektoren.

Med videomødesoftwaren kan patient, læge og andet sundhedsfagligt personale nemt afholde konsultationen online via et tilsendt link – direkte i webbrowseren.

Uddrag af funktioner i
ipnordic Meetings

Med ipnordic Meetings kan man nemt afholde videomøde direkte i webbrowseren.

Som vært kan du optage mødet. Du kan både vælge at downloade optagelsen eller åbne den med det samme.

Værten har flere muligheder for at tilpasse videomødet. Fx kan værten styre, om gæster skal have slukket mikrofon og kamera, om der er nogen, som ikke forsat skal deltage i mødet mere eller  

Der vil hele tiden være mulighed for at chatte med alle deltagere. 

Som gæst kan du med et enkelt klik påkalde værtens opmærksomhed ved at ”løfte hånd” – Fx hvis værten har slået gæsternes mikrofon fra. Der vil med det samme blive givet besked på værtens skærm, at en gæst har “løftet hånden”.

Du kan vise dit skærmbillede eller dele heraf til alle deltagere. 

Du kan let uploade filer til møderummet og downloade andre
deltageres filer.

Du kan planlægge et møde i din foretrukne kalender direkte fra ipnordic meetings. Indtast detaljer, download og åben ISC-filen med dit foretrukne kalenderprogram og inviter gæster derfra. 

Når en gæst tilgår et møde, kommer de automatisk ind i “venterummet”, til værten accepterer. Du kan som vært indstille knappen til at acceptere gæster automatisk.

Du kan også manuelt afvise eller acceptere.

Hjælp dine patienter på afstand

ipnordic Meetings er ideel til virksomhedsmøder såvel som møder inden for bl.a. sundhedssektoren.

Med videomødesoftwaren kan patient, læge og andet sundhedsfagligt personale nemt afholde konsultationen online via et tilsendt link – direkte i webbrowseren.

ipnordic Meetings er GDPR-sikret

En af de rigtig stærke sider ved WebRTC er, at det er designet til kun at kunne fungere med kryptering. Krypteringsmetoderne og algoritmerne som benyttes, er standard i alle de webbrowsere, som understøtter WebRTC. Det vil sige at alt video- og lydkommunikation altid er krypteret fra start til slut. 

Det er dermed ikke muligt at sende data, uden at det bliver krypteret.

Vil du vide mere?

Vi giver gerne en gennemgang af de forskellige muligheder i vores telefonsystem for at vise, at vi også kan dække dine behov.
Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed?