Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Vi er ipnordic

Danmarks mest personlige teleselskab

Vil du vide mere om os?

VIL DU VÆRE EN DEL AF

#teamipnordic?

Hos ipnordic er vi proaktive og tager ansvar, og vi samarbejder om at yde markedets bedste og hurtigste, personlige kundeservice,så vi kan nå vores fælles mål, nemlig glade kunder!

Vores organisationsstruktur er flad, hvilket skaber kort vej mellem beslutning og handling, og vi har et højt fagligt niveau, der giver rum til at tænke store tanker. Vi har en uformel og humoristisk omgangstone og er enige om, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

ipnordic er noget, vi arbejder sammen om – ikke blot en virksomhed vi arbejder for – og det kan mærkes hver dag.

VIL DU VÆRE EN DEL AF

#teamipnordic?

Hos ipnordic er vi proaktive og tager ansvar, og vi samarbejder om at yde markedets bedste og hurtigste, personlige kundeservice,så vi kan nå vores fælles mål, nemlig glade kunder!

Vores organisationsstruktur er flad, hvilket skaber kort vej mellem beslutning og handling, og vi har et højt fagligt niveau, der giver rum til at tænke store tanker. Vi har en uformel og humoristisk omgangstone og er enige om, at det skal være sjovt at gå på arbejde.

ipnordic er noget, vi arbejder sammen om – ikke blot en virksomhed vi arbejder for – og det kan mærkes hver dag.

Historien om ipnordic

Hos ipnordic tilbyder vi innovative og intelligente telefoniløsninger til erhvervslivet

Vi er her for at skabe de bedste kommunikationsløsninger til den bedst mulige pris. Derfor skal vi være de bedste til at efterleve vores kunders ønsker og behov. Det opnår vi via høj faglighed og viden om de markeder, vi agerer på. 

ipnordic A/S blev stiftet i 2011 af Thorben G. Jensen og Charles Ginnerskov, som ønskede at lave et teleselskab, hvor de selv havde lyst til at være kunde. Visionen i ipnordic A/S har altid været at levere en unik og personlig kundeservice, og på den måde være erhvervslivets sikre valg inden for telekommunikation.

Part of Enreach

I 2019 indgik ipnordic et samarbejde med Enreach; et netværk af talentfulde og innovative europæiske teleselskaber, der alle leverer kommunikations- og samarbejdsløsninger til virksomheder. Dette partnerskab giver rig mulighed for udvikling, faglig sparring og videndeling – alt sammen til gavn for vores kunder.

For mere information om Enreach, se enreach.dk 

AAA logo sort
LinkedIn_WH

Find os på LinkedIn

Hos ipnordic får I altid

Telefoni uden ventetid

24/7 support – året rundt.
Vi besvarer opkald inden 15 sek.

Telefoni uden binding

Vi har et utraditionelt koncept.
Vi tilbyder telefoni uden bindinger.

Telefoni uden risiko

Fuld returret i en måned. Er I ikke tilfredse,
kan I fortryde inden for en måned.​