Vi har verdens bedste kolleger
- mød nogle af dem her

ipnordic – én samlet kommunikation

God kommunikation er nøglen til succes for alle virksomheder. Vi samler al jeres kommunikation i én løsning. Vi leverer et brugervenligt system, der altid er opdateret med de nyeste funktioner – skræddersyet til jeres virksomhed.

Vores servicekoncept

Hør Uffe, vores CIO, fortælle om ipnordic’s DNA. Hos ipnordic tager vi telefonen indenfor 15 sekunder, vi har ingen binding og tilbyder tilmed vores kunder fuld returret de første 30 dage. 

ipnordic kundebesøg

Kom med på servicebesøg hos Egernsund Tegl, hvor vores opstartstekniker Kenneth Kronborg installerer Busy Lights! Her fortæller teamkoordinator Natasha Christensen, hvad det har betydet for virksomheden at blive kunde hos ipnordic.

På tur med Kenneth

Opstartstekniker, Kenneth Kronborg, er én af dem, der hjælper vores nye kunder i gang med deres telefoniløsning. Han er glad for at kunne gøre en forskel – og vi er i høj grad glade for ham!

Annika Hansen

Et troværdigt produkt beror på medarbejdere, der brænder for det hver eneste dag. Mød vores kollega Annika, som siden 2013 har været en dygtig porteringsassistent hos ipnordic.

Tina Lützen Ørbæk

Tina startede i 2012 som elev hos ipnordic og har sidenhen haft hænderne i support, opstart og er nu kundecenterchef. Med Tina ved roret bliver alle vores kunder behandlet som VIP.

Uffe Sørensen

Hos ipnordic har vi ingen binding – det giver nemlig ingen mening i telebranchen. Hør vores CIO Uffe fortælle hvorfor.

Thomas Wehmeyer

Tilbage i 2012 startede Thomas som supportelev, efter have berørt mange afdelinger er han nu R&D Manager.

Vi giver Thomas HELT ret:
Hos ipnordic er vi kreative – på den seje og nørdede måde!
Dét giver skræddersyede telefoniløsninger til vores kunder – hver gang.

Troels Petersen

Hos ipnordic udvikler vi selv vores software. Hver dag har vi dygtige softwareudvikler, som Troels, der nørder med dette. Hør hvad Troels mener, er fordelen ved dette.

Maria Wrang

Maria, vores chefkonsulent, har været hos ipnordic siden 2015. Hør, hvordan hun forklarer, at ingen binding betyder, vi alle skal yde vores bedste hver dag.

Angela Grün

Hos ipnordic lytter vi til kundernes behov, for vi ved at kunderne først er rigtig glade, når de får den helt rigtige løsning til deres virksomhed – hverken mere eller mindre. Én af dem, der hver dag lytter, er Angela, vores tidligere projektchef nu udviklingskoordinator.

Kenneth Kronborg

Alle vores løsninger er skræddersyet og tilpasset kundens behov. Én af dem, der hver dag gør det, er Kenneth, vores tekniske supporter.