Se et udvalg af vores videoer her

ipnordic

God kommunikation er nøglen til succes for alle virksomheder. Vi samler al jeres kommunikation i én løsning. Vi leverer et brugervenligt system, der altid er opdateret med de nyeste funktioner – skræddersyet til jeres virksomhed.

Tina

Tina startede som elev hos ipnordic i 2012 og har sidenhen haft hænderne i support, opstart og er nu kundecenterchef. Med Tina ved roret bliver alle vores kunder behandlet som VIP.

Angela

Hos ipnordic lytter vi til kundernes behov, for vi ved at kunderne først er rigtig glade, når de får den helt rigtige løsning til deres virksomhed – hverken mere eller mindre.

Thomas

Hos ipnordic er vi kreative – på den seje og nørdede måde! Dét giver skræddersyede telefoniløsninger til vores kunder – hver gang.

Annika

Et troværdigt produkt beror på medarbejdere, der brænder for det hver eneste dag. Mød vores kollega Annika, som siden 2013 har været en af vores dygtige porteringsassistenter hos ipnordic.

Maria

Maria, vores chefkonsulent, har været hos ipnordic siden 2015. Hør, hvordan hun forklarer, at ingen binding betyder, vi alle skal yde vores bedste – hver dag.

Troels

Hos ipnordic udvikler vi selv vores software. Hver dag har vi dygtige softwareudvikler, som Troels, der “nørder” sig frem til de helt rigtige løsninger.

Kenneth

Alle vores løsninger er skræddersyet og tilpasset kundens behov. Én af dem, der hver dag sørger for det, er Kenneth, vores tekniske supporter.

På kundebesøg

Kom med på servicebesøg hos Egernsund Tegl, hvor vores opstartstekniker, Kenneth Kronborg, installerer Busy Lights. Her fortæller teamkoordinator, Natasha Christensen, hvad det har betydet for virksomheden at blive kunde hos ipnordic.