Trådløse telefoner

Se vores udvalg af trådløse telefoner herunder.
Vi tilbyder bl.a. vores bordtelefoner og trådløse telefoner i en driftsaftale.

Snom M325

Trådløs fastnettelefon (DECT)
Op til 20 trådløse telefoner på en basestation

Denne DECT-pakke med M300-basestationen og et M25-håndsæt danner en unik, kraftfuld, trådløs telefoniløsning.

Pakken kan udvides med op til 20 trådløse Snom telefoner fra den enkelte M300 base station, og er derfor ideel til at skabe mobiltelefoni i et lille kontormiljø. Med den globale telefonbog har I desuden mulighed for at dele fælles kontakter.

Med en rækkevidde på op til 300 meter udendørs og op til 50 meter indendørs giver basisstationen bred dækning, som kan udvides ved at tilføje op til 3 stk. M5-repeatere. Denne DECT-løsning med en enkelt base er nem at installere og klargøre, og har den samme brugerflade som Snom bordtelefoner for en behagelig og velkendt brugeroplevelse.

Snom M325 funktioner:

Snom M325 DECT​

Op til 20 håndsæt på en enkelt celle DECT base station

Denne DECT-pakke med en enkelt celle omfatter M300-basisstationen og et M25-håndsæt, der danner en unik kraftfuld og ekspansiv mobiltelefoniløsning. Denne pakke kan udvides med op til 20 ekstra Snom DECT håndsæt fra den enkelte M300 base station, og er ideel til at skabe mobiltelefoni i et lille kontormiljø.

Med en rækkevidde på op til 300 meter udendørs og ca. 50 meter indendørs giver basisstationen bred dækning, som kan udvides ved at tilføje op til tre M5 repeatere. Denne DECT-løsning med en enkelt celle er nem at installere og klargøre og bruger den samme grænseflade som Snom-bordtelefoner for en behagelig og velkendt brugeroplevelse.

Snom M325 DECT funktioner:

ipnordic Driftsaftale

Få en ny telefoniløsning uden store investeringer

Ønsker I en stabil telefoniløsning, hvor I kender jeres faste omkostninger?
Med en driftsaftale hos ipnordic tilbyder vi leje af bordtelefoner og trådløse telefoner fra kr. 149,-/md. inkl. fuld garanti.
Prisen afhænger af driftsaftalens periode.

Fri support på hardware

Med al hardware, købt hos ipnordic, følger selvfølgelig fri support.
Vil du vide mere om, hvilken hardware vi anbefaler til din virksomhed?