API'er

Hvis I som kunde hos ipnordic ønsker at få endnu mere ud af jeres kommunikationsløsning, kan I få adgang til vores forskellige API’er, som bl.a. giver jer mulighed for at trække detaljeret statistik ud eller styre kø-tilmelding.

Statistik API'er

Med ipnordic’s statistik API får I mulighed for selv at trække forskellige typer af statistik ud af jeres telefonisystem, og integrere de rå data direkte ind i fx jeres CRM-system – eller opbygge rapporter direkte i Excel.

Vores statistik API tilbyder en bred række af forskellige typer statistikker, fx kø-rapporter, mobilforbrug, agentoversigt og meget mere. Det giver jer mulighed for at kunne få lige præcis det data ud, som I skal bruge.

Fordelen ved at bruge statistik API’et er, at gøre arbejdet med dataoverførsel mellem to systemer meget nemmere. Alle udtræk kan specificeres med start- og slutdato for, at I kan få data for præcis den periode I ønsker.

Vil du vide mere?

API – SMS Gateway

Med en SMS Gateway integration fra ipnordic får I mulighed for, at sende SMS’er direkte fra jeres eget system. Vi tilbyder et fleksibelt API, som giver mulighed for at masseudsende den samme besked til flere modtagere på samme tid.

I kan selv vælge om afsendelse skal være fra fx jeres hovednummer eller et navn. Det er også muligt at planlægge SMS’er ud i fremtiden og selv bestemme, hvornår de skal afsendes.
I kan løbende trække en status på, hvorvidt en SMS er leveret eller ej hos modtageren.

Vil du vide mere?

API – Asterisk Web

Hvis man som kunde hos ipnordic ønsker at styre og administrere de mere nørdede PBX-funktioner fra egne systemer og på den måde have den fulde integration med sit telefonsystem, kan ipnordic’s Asterisk Web API klare opgaven.

Vi tilbyder et API, som giver jer mulighed for at trække en detaljeret liveoversigt på jeres lokalnumre. Oversigten giver bl.a. information om A og B nummer samt navn, opkaldsvarighed, starttidspunkt, opkaldstype og meget mere.

Administration af jeres kø-agenter sker også ganske nemt. Det er muligt at tilføje både lokalnumre og mobiler til jeres køer, med og uden prioritet. Ligeledes kan de nemt fjernes igen.

Derudover findes også muligheden for at kunne styre DND (forstyr ikke) via API’et. Det er fx relevant, hvis man ønsker at telefonen automatisk skal gå på DND, når man logger ud af eget system eller går til pause.

Mulighederne er mange – kontakt os og hør mere