Vi samler på glade og tilfredse kunder
- mød nogle af dem her

dinTANDLÆGE Grenaa

“Efter vi har fået ipnordic som telefonsystem, kan vi ekspedere vores patienter meget hurtigere, og det giver, i den lange ende, meget gladere patienter.”

Malene Thuesen, Klinikassistent hos dinTANDLÆGE i Grenaa

I videoen kan du høre, hvordan vi har været med til at gøre arbejdsdagen i dinTANDLÆGE-klinikken nemmere.

Thise Mejeri

“Ved ipnordic får jeg en mand i telefonen med det samme, og ham jeg får i røret, det er også ham, der hjælper mig.”

Winnie Soelberg Pedersen, Administrationschef, Thise Mejeri

Hør Winnie fortælle, hvorfor de har skiftet til ipnordic i videoen her.

Cafe Mauritz

“Med ipnordic har vi fået en klar, samlet løsning, der giver os en masse muligheder. ipnordic kan omstille sig efter vores behov – og at vi ikke skal omstille os i forhold til ipnordic’s løsning; det er ret vigtigt for os.”

Ahmet Altinok, Medejer af Cafe Mauritz

Mød Ahmet i videoen og hør, hvordan vores telefoniløsning har gjort det nemmere for ham at drive cafe.

Nellemann Aarhus

“Vi har fået nem telefoni med god support hos ipnordic. Det er alfa og omega at tingene fungerer hos os – og det gør det med ipnordic”

Jørgen Gravgaard, administrerende direktør for bilforhandleren Nellemann

I videoen kan du høre mere om, hvilken betydning vores telefoniløsning har haft for Nellemann.

Lægehuset Havnepladsen

“Vi fik fra dag 1 et fleksibelt og velfungerende system. Muligheden for CPR-opslag letter mange arbejdsrutiner og gør os i stand til at yde patienterne en mere præcis og nærværende service.”

Niels Jakob Kragh, alment praktiserende læge, Lægehuset Havnepladsen i Varde

Harald Tandlægehuset Kolding

Hos Harald Tandlægehuset Kolding er håndteringen af telefoniske henvendelser kortet ned med 1 minut pr. kald, samtidig med at patientkontakten er blevet mere nærværende. 

Volkswagen Service

“De er hurtige, kompetente og altid løsningsorienterede. Hvilket er vigtigt. Min tålmodighed rækker ikke langt, hvis teknikken driller. Den har dog ikke været på nogen hård prøve endnu.”

Brian Holm, indehaver, Volkswagen Service Faaborg

Vil du vide mere?

Vi giver gerne en gennemgang af de forskellige muligheder i vores telefonsystem for at vise, at vi også kan dække dine behov.
Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed?

Hornvarefabrikken.dk

Høj service og hurtig respons

“Vi har været kunde hos ipnordic i mange år – og det er pga. deres høje service og hurtige respons. ipnordic er aldrig længere væk end et opkald.”

Sara Bruun Buch, Indehaver af Hornvarefabrikken

Nordfyns Dyreklinik

Seriøs samarbejdspartner med kunden i centrum

“Fra at være en lille brik i en stor forretning, er vi med skiftet til ipnordic blevet en betydelig kunde i en forretning i vækst. På den måde synes vi, at vi er i centrum på en anden måde, end hos vores tidligere teleleverandør.

ipnordic er lig med hurtig respons, og sådan har det været fra første dag. Efter skiftet til ipnordic har vi desuden fået et meget bedre overblik over vores forbrug og vores udgifter til telefoni. Tingene er samlet på én regning og på en meget overskuelig måde.”

Niels Peter Jensen, dyrlæge på Nordfyns Dyreklinik

Middelfart Sparekasse

Det gode samarbejde

“Hurtigt fik vi indtryk af en total telefonileverandør, hvor der tilmed ikke er nogen fast binding. Vi ser en fordel ved at være en relativ stor kunde ved en mindre leverandør, da god og hurtig service er afgørende for os. Det er nemt at komme igennem; telefonen bliver taget hver gang, og der er en stor velvillighed til at hjælpe. 

Vores samarbejde med ipnordic er baseret på gensidig tillid og ingen binding – og vores samarbejde fortsætter, så længe begge parter er tilfredse. Det virker grundlæggende sundt for os.”

Kim Bjørn Kristensen, IT-Chef hos Middelfart Sparekasse

Tuemosegård

En servicemindedhed langt ud over det sædvanlige

“Vores skifte til ipnordic var fuldstændig problemfrit og samarbejdet har givet os en solid besparelse på vores telefonregning. 

ipnordic’s medarbejdere er innovative og proaktive, og de kommer med mange gode forslag til løsninger, som gør vores arbejde nemmere og mere effektivt. Har vi behov for at kontakte ipnordic via mail eller telefon, er der altid hurtigt svar. Det er en fornøjelse at være kunde, og vi føler os altid håndbåret og hjulpet af de dygtigste og sødeste medarbejdere, man kan tænke sig. 

Vi bliver regelmæssigt ringet op af en ipnordic-medarbejder, der spørger, om alt er, som det skal være. Vi har ingen andre samarbejdspartnere, der gør det så grundigt og flot som ipnordic. Det viser en servicemindedhed langt ud over det sædvanlige. Vi giver ipnordic vores bedste anbefalinger.”

Ingrid & Simon Simonsen, Indehavere af Tuemosegård Vin & Honning

LH Hockerup

Stabil og professionel løsning

“Vores mangeårige samarbejde med ipnordic skyldes deres altid stabile og professionelle løsning samt muligheden for at justere kommunikationssystemet præcis efter vores behov.

Vi er stadig yderst glade og tilfredse. Hos ipnordic er der aldrig ventetid – og deres service er altid i top.”

Michaela Michelle Gudberg, KMA Manager hos LH Hockerup A/S

European Ambulance Service

God service og brugervenlig app

”Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med ipnordic. Altid god og hurtig service samt en nem og brugervenlig app til vores telefoni. 

Vi anbefaler ipnordic, så tit vi kan. Her er der virkelig tale om et teleselskab, der lytter til sine kunder.”

Bjarne Christoffersen, Direktør hos European Ambulance Service

Espe Møbler

Hurtig og hjælpsom service

“Vi er rigtig glade for ipnordic, fordi deres telefoni bare fungerer, og fordi deres service altid er hurtig og hjælpsom.”

Ulrich Rasmussen, Indehaver af Espe Møbler

Tom Askholm

Personlig og kundevenlig

“Vi havde brug for en hurtig, velfungerende og kosteffektiv løsning i stedet for vores daværende telefoniløsning. Hos ipnordic har vi fundet det hele – og mere til! 

Det kan godt være, at ipnordic er vokset, siden vi blev kunde hos dem. Men i dagligdagen virker ipnordic stadig som en virksomhed i vores nærområde – personlig og kundevenlig! Hos ipnordic bliver vi taget seriøst – og de hjælper os fx løbende med gode forslag til automatiske telefonbeskeder indtalt af deres team – endda gratis. Hvem kan sige nej til det i en travl hverdag?

Vi er meget tilfredse med ipnordic. Af og til ringer de endda blot for at høre, om alt fungerer, som det skal – og det helt uden forsøg på at sælge mere.”

Tom Askholm, Advokatfirmaet Askholm

Herning Turist

Ingen binding, god support og høj mobilitet

“En af grundene til, at vi valgte ipnordic var, at de ikke har binding på deres produkt. Det betyder at de skal bevise deres værd hver dag. ipnordic hjalp os meget i overgangen fra vores tidligere udbyder, og vi havde ingen nedetid på vores telefoni ved skiftet. 

ipnordic’s supportere er meget venlige og løsningsorienterede
– og de går langt for kunden.

Én af de bedste ting ved ipnordic er også den høje mobillitet;
deres system kan tilgås fra mobile enheder via en app. Hér kan vi styre alt, og det er især godt for os chauffører, som er på landevejene hele tiden.”

Ronny Gasbjerg, daglig leder hos Herning Turist

Din Mobile Hørelse

Bedre dækning

“Der var ingen dækning ved vores tidligere teleselskab. De lovede os guld og grønne skove, og undskyldte det med, at der ingen 4G var i Tinglev. Det blev aldrig bedre.

Derfor valgte vi at gå nye veje og finde et teleselskab med bedre dækning. Det fik vi hos ipnordic!”

Ragner Nielsen, Indehaver af Din Mobile Hørelse