Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Internet til erhverv

Med ipnordic Internet Erhverv får I:

DEN HELT RIGTIGE

Internetløsning til din virksomhed

Vi kan dække din virksomheds behov for internet, da vi leverer både ADSL og fiber.
Rent geografisk kan der være forskel på kvaliteten af internetforbindelser, og derfor er vi ikke låst fast på en enkelt leverandør.

Gennem gode samarbejdsaftaler med bl.a. TDC og SE, samt et vågent øje på attraktive lokale udbydere, kan vi vælge den optimale løsning i dit lokalområde. Kontakt os for at høre mere om hvilken løsning, der passer bedst til din virksomhed.

Høj driftssikkerhed og hurtig adgang til teknisk support er afgørende for en virksomhed. Derfor sidder kompetente medarbejdere fra ipnordic klar ved telefonen, døgnet rundt, alle ugens dage – klar til at besvare spørgsmål og sikre den hurtigst mulige support.

OBS: Nogle underleverandører kan kræve op til 36 måneders binding på fiberkontrakter.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed, så kontakt os,
eller skriv dit telefonnummer i formularen herunder, og vi ringer dig op.

HVIS UHELDET ER UDE

Failover-løsning

Har I styr på risk-management på jeres telefon- og datalinjer?

Det er vigtigt at kunder, klienter og samarbejdspartnere altid kan komme i kontakt med jer. Vi ved at en optimal telefonisk service er altafgørende for enhver virksomhed. Derfor har alle vores kunder 24-timers support – året rundt – med en svartid inden 15 sekunder.

Derudover tilbyder vi en failover-løsning, som sørger for at jeres telefon- og datalinje aldrig går ned. Skulle der fx ske en kabelovergravning, går der brand i udstyr eller er I ramt af en centralfejl, sørger vores failover-løsning for at jeres telefoni automatisk skifter over på 4G-netværket. 

Når jeres faste forbindelse igen er stabil, skifter jeres telefoni selvfølgelig automatisk retur.

Vil du høre mere om vores failover-løsning?