2016

Pressemeddelelse – Oktober 2016

Hjertestarter i hjertet af Gråsten

Gråsten får nu en hjertestarter på Torvet. Det gode initiativ markeres med en officiel overdragelse, der finder sted ved DET GAMLE RÅDHUS, på Torvet i Gråsten, tirsdag den 25. oktober kl. 10.00. Initiativet har sit udspring i, at ledelsen af Dansk Røde Kors gerne ser, at der findes en hjertestarter direkte ved, eller i nærheden af alle Røde Kors butikker i Danmark.

JydskeVestkysten – April 2016

To verdener under samme tag

Et hotel indrettet efter 50’ernes mode lever side om side med en moderne televirksomhed anno 2016. Med en restaurant, et hotel og turistkontor i det tidligere Gråsten Rådhus har iværksætter Thorben Ginnerskov Jensen givet turister i slotsbyen nye tilbud. Men indtil videre er det vækstvirksomheden ipnordic, der har finansieret de nye tilbud…

Erhvervsavisen – Januar 2016

ipnordic sikrer sig kvalificeret arbejdskraft

ipnordic i Gråsten, som leverer telefoniløsninger til erhvervskunder landet over, har gode erfaringer med etablering af praktik- og elevpladser, og virksomheden prioriterer at give de unge de bedst mulige rammer for deres faglige og personlige udvikling. ipnordic har nemlig erfaret, at de med en målrettet indsats kan sikre virksomheden kvalificeret arbejdskraft på sigt.

Pressemeddelelse – Januar 2016

Praktik- og elevpladser som springbræt til fast job og kvalificeret arbejdskraft

Manglen på praktik-, elev- og lærlingepladser hos danske virksomheder har været kendt i mange år. Erling Duus, formand for Dansk Industri i Sønderjylland, har for nylig endnu engang efterlyst et højere engagement fra virksomhederne, for at få løst problemet: “Lige nu spørger virksomhederne efter kvalificeret arbejdskraft, og den kunne vi selv have været med til at uddanne”, udtalte Erling Duus til SønderborgNYT, tidligere på måneden. Han glæder sig derfor over, at sønderjyske virksomheder som ipnordic lægger sig i selen for at tilbyde de unge praktik og lærepladser.

2015

SønderborgNYT – December 2015

Årets gazelle-virksomhed er ipnordic

Fredag blev Årets Gazelle-virksomhed i Sønderborg kåret og det skete ved samme arrangement, hvor Sønderborg Iværksætterservice uddelte Iværksætterprisen 2015. Vinderen blev ipnordic fra Gråsten, der virkeligt har taget nogle heftige spring fremad siden starten i 2011.

jyskebank.tv – November 2015

Sådan gik ipnordic fra 2 til 110 ansatte på fire år

Det sønderjyske teleselskab ipnordic er vokset eksplosivt, siden Thorben G Jensen og sønnen Charles Ginnerskov startede op i april 2011. Selskabet – med hovedsæde i Gråsten – beskæftiger i dag 110 ansatte og betjener over 3.000 erhvervskunder. 
Hør opskriften på på succesen i dette interview med Charles Ginnerskov.

JydskeVestkysten – November 2015

Direktør: Det skaber stolthed

Det vækker glæde og stolthed hos virksomhederne, der er kvalificeret til Årets Entreprenør.
Hos televirksomheden ipnordic bidrager kvalifikationen til en positiv stemning blandt medarbejderne.

Pressemeddelelse – November 2015

Fra 0-100 på 4 år

Televirksomheden ipnordic er – gennem innovativ tænkning og et stærkt fokus på kundernes behov – vokset fra 2 til over 100 medarbejdere på blot 4 år. Familievirksomheden har i høj grad vist, at man kan skabe en arbejdsplads med god vækst, social ansvarlighed og et godt arbejdsmiljø – i en del af landet, som nogle vil opfatte som udkants-Danmark.

Pressemeddelelse – September 2015

Televirksomhed med vokseværk føler sig godt modtaget i Sønderborg kommune

ipnordic, som leverer telefoniløsninger til erhvervskunder landet over, flyttede for nylig til Sønderborg Kommune – og de har følt sig rigtig godt modtaget. Virksomhedens oplevelse af mulighederne i den sønderjyske kommune står dog i stærk kontrast til den vurdering, der kom til udtryk, da Dansk Industri for nylig offentliggjorde deres årlige undersøgelse af erhvervsklimaet i landets 96 kommuner.

JydskeVestkysten – August 2015

ipnordic skaber nye arbejdspladser

SØNDERBORG: Teleselskabet ipnordic har haft masser af vind i sejlene de seneste år. Så meget, at det er en udfordring at finde nye kvalificerede medarbejdere lige så hurtigt, som ordrerne tikker ind. Et samarbejde med jobcentret har løst denne udfordring – og giver samtidig 16 ledige både kompetenceudvikling og muligheden for et fast arbejde.

Pressemeddelelse – August 2015

ipnordic og Jobcenter Sønderborg skaber sammen nye arbejdspladser

ipnordic A/S og Jobcenter Sønderborg har iværksat et direkte samarbejde om rekruttering af nye medarbejdere til det succesrige firma fra Gråsten. Teleselskabet ipnordic har haft masser af vind i sejlene de seneste år. Faktisk så meget, at det er en udfordring at finde nye kvalificerede medarbejdere lige så hurtigt som ordrerne tikker ind.

Et samarbejde med det lokale jobcenter har løst denne udfordring – og giver samtidig 16 ledige både kompetenceudvikling og muligheden for et fast arbejde.

2014

JydskeVestkysten – Oktober 2014

ipnordic vil vokse mere i Gråsten

Fredag flyttede teleselskabet ipnordic fra Padborg til Gråsten med sine 53 medarbejdere.
Den gamle Sydbank-bygning er nu hovedsæde for det hurtigt voksende selskab.

ComputerWorld – Maj 2014

Teleselskab: Tal frit i hele EU for 199 kroner

Sønderjysk teleselskab sender et europæisk erhvervsabonnement på gaden til chokpris.
Sundt for konkurrencen, mener ekspert.

Børsen – Marts 2014

Te­le­sel­skab fjer­ner ro­a­m­ing­pri­ser

Det sønderjyske teleselskab, Ipnordic, fjerner nu roamingafgifter for deres erhvervskunder i hele EU.
Det betyder, at kunderne nu kan tale i telefon til samme minutpris, ligegyldigt hvor de ringer fra i EU.
Det er særligt danske vognmænd, Ipnordic forsøger at ramme med dette tiltag.

2013

Børsen – November 2013

250 gæster i tre telte

Tunge erhvervsfolk og it-nørder bag Ipnordic i Padborg holdt åbent hus for at præsentere sig selv. 
Hjemmeværnet var på plads, da 250 gæster skulle dirigeres ind på p-pladsen, da Ipnordic A/S i Padborg fredag holdt…

Facebook_WH

Find os på Facebook

Læs mere om ipnordic