Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
24. maj 2019

Vi er nørder
– på den fede måde

Sig nørd, og mange får et billede frem af en bleg og lidt kejtet computerfreak med morgenhår og et fraværende blik gennem tykke brilleglas. Den stereotype fordom er underholdende – men bestemt ikke dækkende.

Nørderne findes nemlig i alle brancher. Nogle arbejder med håndværk, andre med boligindretning, bilmærker eller teleydelser. De frembringer stor kunst, gør nye opdagelser, skaber teknologiske fremskridt eller løser komplicerede tekniske udfordringer.

De er engagerede og går direkte efter bolden – og de skaber deres resultater gennem en brændende passion for professionen, processen og produktet.

De er nørder i ordets bedste og mest positive betydning.

På en måde er vi alle en smule nørdede inden for vores egne fagområder, men ofte skal vi bære lidt for mange kasketter i løbet af arbejdsdagen. Det er svært at koncentrere sig om det, vi gør bedst, hvis vi sideløbende er nødt til at bruge tid på noget, som vi hverken har lyst eller evner til.

Alle virksomheder har eksempelvis brug for at have en velfungerende og opdateret teleløsning, men hvis man nu hellere vil fokusere på egne kerneværdier, ligger opgaven med at holde telefonien ajour ikke lige til højrebenet. Det er oplagt at overlade den del til nogen, der kan og vil – og gerne nogen, der er lige så passionerede omkring deres arbejde, som man selv er om sit. 

Hos ipnordic er nørderi en del af vores DNA
Hos os gør vi en dyd ud af at have nørder med på holdet, og når man samarbejder med os, følger der naturligt et stærkt team af specialister med i handlen.

Vi servicerer udelukkende erhvervskunder – et klientel, der ofte forbindes med seriøsitet, dresscode og klassiske dyder. Måske synes du ikke, det rimer så godt på nørder, pizza, cola og LAN-party – men vi ser ikke nogen konflikt i kombinationen.

Nørderi er en del af vores DNA, og hos os bliver der bakket 100% op om det uformelle og kreative miljø. Faktisk er det årlige LAN-party et officielt firmaarrangement.

Vi er mange forskellige specialister, der arbejder sammen, og vi er alle passionerede inden for vores egne fagområder. Passionen og den faglige stolthed gør os til nørder, og vi bærer titlen med stolthed.