Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
4. januar 2021

ipnordic Meetings i 2021:
Gratis for alle ipnordic-kunder

COVID-19 har betydet ændrede behov for måden at arbejde sammen på. De fleste arbejdsstationer er rykket hjem i privaten og der er igen brug for gode og stabile værktøjer til kommunikation og samarbejde – både internt og eksternt.

Hos ipnordic tilbyder vi videomødesoftwaren ipnordic Meetings, som er et ideelt værktøj, når teamet ikke er fysisk samlet. Meetings virker direkte i din browser på både PC, tablet og mobil uden download af software – og er derfor nemt at bruge for både dig og dit team – samt jeres kunder, klienter og samarbejdspartnere.

Vi oplever at vores kunder er rigtig glade for vores videomødesoftware; Derfor har vi valgt også at gøre det gratis i hele 2021!

”Vores videomødesoftware ipnordic Meetings er et vigtigt værktøj på hjemmearbejdspladsen. Det er nemt at bruge til dialoger med både kolleger, kunder, klienter og samarbejdspartnere. Meetings var gratis i 2020, og vi har valgt at det ligeledes skal være gratis for ipnordic-kunder i 2021. Vi håber at det kan være en lille hjælp i en udfordrende hverdag, hvor alle skal samarbejde på afstand” udtaler Charles Ginnerskov, CEO hos ipnordic.

ipnordic Meetings er både til interne og eksterne videomøder: ”Meetings kan bruges uanset hvor du og de andre mødedeltagere befinder sig, så længe der er adgang til internet. Værktøjet er også ideelt til lægekonsultationer – vi har sågar dyrlægekunder, som bruger Meetings til konsultation med deres firbenede patienter og deres ejere” fortæller Charles Ginnerskov med et smil.