Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
16. april 2021

Hjælpen er aldrig længere væk end din telefon

”Hvis et teleselskab fortæller dig, at der aldrig opstår udfordringer hos dem, så er der rigtig god grund til at vælge et andet selskab. På den lange bane er det som regel lettere at samarbejde med folk, der er til at stole på.”

Charles Ginnerskov, CEO hos ipnordic

Det giver en utrolig ro i de daglige arbejdsrutiner, når man ved, at der sidder kompetente og veloplagte folk klar til at hjælpe døgnet rundt, hvis der opstår problemer med ens kommunikationslinjer. For uanset hvor snedige vi alle sammen synes vi er, så er Murphys lov næsten lige så svær at omgå som tyngdeloven; Alt, hvad der kan gå galt, gør det sikkert før eller siden. 

“Tekniske fejl er heldigvis relativt sjældne, men naturligvis opstår der udfordringer indimellem – det gælder alle brancher. Langt de fleste sker, fordi der er mennesker involveret. Hvis man påstår andet, er man enten naiv eller utroværdig. Det vigtigste er jo heller ikke at undgå små bump på vejen, selvom der er god mening i at reducere dem til et minimum. Det er langt vigtigere at være god til hurtigt at håndtere eventuelle udfordringer, når de opstår,” – mener Charles Ginnerskov, CEO hos ipnordic.

Nogle gange behøver der ikke engang at gå noget galt for, at man får brug for at ringe til en ven. Det kan også blive nødvendigt, når tilværelsen pludselig viser sig fra den rigtig positive side. Hos ipnordic har vi mange gode eksempler på begge dele. 

Her får du et par af af dem:

Krise på taxacentralen
En lørdag nat ringer en kunde fra et taxaselskab og er i panik, fordi deres telefoner ikke ringer. Der er helt stille på det, der burde være en travl nat. Det er en alvorlig krise. En stribe taxaer holder stille, fordi teknikken driller. Vores supporter finder hurtigt årsagen, og den har ikke noget med teknik at gøre; En ny medarbejder i taxaselskabets central har ved et uheld fået lukket for alle indgående opkald. Problemet løses på få minutter, og chaufførerne ruller igen videre ude i nattelivet.

Steffan Høi, Supporter hos ipnordic

God julestemning
En af vores kunder har en større callcenter-løsning. De sælger også produkter, der egner sig godt til at havne under juletræet, og som kræver aktivering via virksomhedens callcenter. Kunden har planlagt at holde deres kundeservice lukket i juledagene, hvilket deres system er sat op til. Men pludselig viser det sig, at deres produkt tegner til at blive det store julehit, og at rigtig mange mennesker har brug for at aktivere deres gaver. Kunden ringer til vores support juleaften og fortæller den gode nyhed, som jo også frembyder lidt af en udfordring. Teknikeren får systemet sat op til kundens nye behov, og firmaets kundeservice er oppe at køre inden der opstår panik.


Og de små dagligdags- udfordringer
Udover de dramatiske, kaotiske og sjove oplevelser på supportlinjen, er der de mere lavpraktiske opgaver, som jo fylder langt mere end de førstnævnte. Det kan fx være en bilforhandler, der har glemt et premiere-arrangement på en ny bil. Naturligvis i weekenden, hvor hans system normalt kører med besked om, at forretningen er lukket.

Det kan også være hjælp til indtaling af telefonbeskeder, som hos ipnordic er en helt almindelig del af vores service til alle kunder – og altså ikke noget man betaler ekstra for.

”Vores holdning er, at verden er fuld af udfordringer for erhvervsdrivende, men telefoni bør ikke være en af dem. Den del tager vi os af. Nogle af eksemplerne her er naturligvis specielle, men de giver et godt billede af et team, der er klar til at hjælpe døgnet rundt, alle årets dage,” slutter Charles Ginnerskov.

Hos ipnordic er vi udmærket klar over, at et eventuelt nedbrud på kommunikations-linjerne sjældent kommer belejligt. Uanset om udfordringen er selvforskyldt eller ej, kan det koste ærgrelser, omsætning eller i værste fald kunder. 

Derfor tilbyder vi 24/7 support, året rundt