Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
8. december 2020

Enreach er blandt Europas bedste inden for IP-telefoni og UCaaS

Den globale analysevirksomhed Frost & Sullivan har i sin nyeste Frost Radar-undersøgelse udnævnt Enreach som værende en af markedslederne inden for IP-telefoni og Unified Communications as a Service (UCaaS).

Den europæiske kommunikationsgruppe Enreach, som bl.a. tæller danske ipnordic, HeroBase og M Mobility, scorer højt på både innovations- og vækstdimensioner: ”Med sin omfattende løsningsportefølje og betydelige vækst i de seneste par år, har Enreach fortjent en plads blandt de stærkeste, europæiske vækst- og innovationsledere på IP-telefoni- og UCaaS-markedet” fortæller Elka Popova, Vice President of Research hos Frost & Sullivan, og tilføjer: ”Med fleksible og mobile cloud-tjenester samt en partnervenlig tilgang, er Enreach godt positioneret til at levere værdi til virksomheder af forskellige størrelser og industrier i hele Europa. Forpligtet til fortsat innovation og vækst, vil Enreach sandsynligvis videreudvikle sine cloud-kommunikationsløsninger og udvide sin geografiske rækkevidde for bedre at imødekomme udviklende kundebehov i flere europæiske lande.”

Stijn Nijhuis, CEO hos Enreach, fortæller: ”Vi er meget glade for denne anerkendelse, som værende en af de største aktører i branchen. Det afspejler det hårde arbejde, som vi har lagt i vores udvikling de seneste par år – en kombination af vores ’Buy and Build’-strategi, forpligtelse til en avanceret teknologi-køreplan og udrulning af innovative tjenester i hele Europa. Jeg takker hele vores fællesskab – personale, kunder og partnere – for deres fortsatte støtte.”

Markedsvækst ledet af behov for fleksibilitet
Ifølge eksperterne hos Frost & Sullivan har COVID-19-epidemien forstærket behovet for fleksibilitet i brug af teknologi – fra kapacitetsjusteringer til levering af tjenester uafhængigt af brugerplacering, netværk og enheder: ”2020 har potentiale til at blive et vendepunkt i brugen af cloudtjenester. Cloud-calling, videomøder samt chat- og samarbejdsplatforme er alle fleksible og omkostningseffektive løsninger til den hurtigt voksende, eksterne arbejdsstyrke såvel som til forskellige organisationer, der søger måder at opretholde medarbejder- og kundeengagement på trods af fysiske afstande” fortæller Elka Popova.

Stijn Nijhuis fra Enreach tilføjer: ”Udover at være et afgørende år for IP-telefoni og UCaaS har 2020 også været en af flere milepæle for Enreach – med bl.a. opkøbet af danske HeroBase og hollandske Botsquad, den fortsatte udvikling af vores teknologiplatform- og tjenester, samt væksten i vores europæiske kunde- og forhandlerbase. At modtage denne anerkendelse fra Frost & Sullivan er en god afslutning på året.”

Også hos ipnordic vækker udnævnelsen stor glæde: ”Vi er utrolig stolte af at være en del af Enreach. Vi mærker styrken af det europæiske samarbejde hver dag, og selvom vores koncept og service stadig udspringer fra kontoret i Gråsten, så betyder det internationale samarbejde, sparringen og innovationen, at vi hele tiden leverer de bedste løsninger til vores danske kunder” fortæller Charles Ginnerskov, CEO hos ipnordic.

Om Enreach
Enreach er moderselskabet for forskellige europæiske virksomheder som Voiceworks, Swyx, Centile, Eazit, i4IP, ipnordic, M Mobility, HeroBase, Network Telecom, Botsquad og masvoz.

Enreach leverer samarbejdsteknologi og telekommunikationstjenester via videresalg og serviceydende partnere eller direkte brands, der er transformerende for SMV’er og de mennesker, der arbejder med dem. Alle gruppens brands bidrager til intelligente, integrerede IT- og kommunikationsløsninger, der sikrer optimal kommunikation og workflow mellem organisationer. Enreach’s mission er at give virksomheder adgang til de bedste kommunikations- og samarbejdsværktøjer med en nem, brugercentreret grænseflade, der er bygget op omkring deres specifikke behov og systemer. Gruppens produkter sætter effektive funktioner inden for rækkevidde af enhver virksomhed, uanset branche eller størrelse. Enreach er aktiv med 950 ansatte på kernemarkederne i Tyskland, Holland, Danmark, Storbritannien, Spanien og Frankrig med aktiviteter i 25 lande.

For mere information om Enreach, besøg: enreach.com

Pressekontakt
Charles Ginnerskov, CEO hos ipnordic