Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.
8. september 2021

12 er bare et tal
– Teamwork er vigtigere

I en verden af 12-taller kan man risikere, at jagten på de højeste karakterer skaber individualister, der ikke nødvendigvis er gode holdspillere. På flere læringssteder er man blevet opmærksom på, at det konstante fokus på karakterer ikke blot hæmmer de sociale færdigheder, men også de faglige kompetencer.* 

Situationen kan blive den, at eleverne ikke lærer for at blive klogere, men for at få gode karakterer. Nogle elever tør ikke engagere sig i den faglige debat i klasserne af frygt for at dumme sig og dermed påvirke deres karakterer negativt. De elever, der ikke er så fokuserede på karakteren, rykker sig langt mere læringsmæssigt.**

Derfor kan der være gevinster ved at lave en mere holistisk vurdering af kommende medarbejdere.

Teamwork og engagement
Hos ipnordic har teamwork altid været et af vores vigtigste værdier. CEO, Charles Ginnerskov, fortæller: 

”Vi leverer produkter, der kombinerer individuelt tilpassede telefoniløsninger med et højt serviceniveau. Vi har et dynamisk og tæt samarbejde med vores kunder. Derfor er det vigtigt, at alle medarbejdere i vores virksomhed engagerer sig i kundernes ønsker og tager ansvar for at løse eventuelle udfordringer. Det sker mest effektivt og problemfrit, hvis medarbejderen føler sig som en værdsat del af et godt sammentømret team. Vi vil have medarbejdere, der er innovative, ansvarlige og løsningsorienterede. Passionerede mennesker, der tør udfordre sig selv og os – og skabe resultater. Men vigtigst af alt: De skal være positive og behagelige at være sammen med – og de skal ikke være bange for at dumme sig. Mange mennesker bruger en så stor del af arbejdstiden på at undgå at lave fejl, at der ikke er megen tid til at skabe resultater.”

Personlighed og baggrund
Hos ipnordic opfordrer vi altid unge til at søge opslåede stillinger eller kontakte os uopfordret – også selvom de ikke har en imponerende karakterbog. Det har givet mange positive reaktioner og jobansøgninger gennem årene. 

“Måske kan et år som udvekslingsstudent i udlandet, et højskoleophold, en tid som festarrangør i studenterforeningen, frivilligt arbejde på Grøn Koncert eller som medarbejder på en krisetelefon give nogle langt mere værdifulde kompetencer, end dem, der fremgår af karakterbogen. Det fortæller i hvert tilfælde, at det er mennesker, der engagerer sig, har lært at samarbejde og som formodentlig besidder åbenhed og gode sociale kompetencer. Høje karakterer er selvfølgelig interessante – men langt fra det, der vægter højest i vores verden.” – afslutter Charles Ginnerskov.

Vil du læse mere om #teamipnordic og dine jobmuligheder?