Søg

Intelligent telefoniløsning til Tandlægehuset i Kolding

02-05-2018
Slut med ubesvarede opkald og ventende henvendelser fra patienter...

-Vi er blevet langt mere effektive og nærværende. Tandlæge Bo Lisbjerg, og hans kolleger i Tandlægehuset Kolding, bekymrer sig ikke længere om ubesvarede henvendelser og ventende patienter, når der er pres på klinikkens telefoner.

Tandlægehuset har været kunde hos teleselskabet ipnordic i et par år, og særligt det unikke samspil mellem telefonien og klinikkens Al dente journalsystem har ifølge Bo Lisbjerg haft stor betydning for den daglige effektivitet:

-At den pågældende patients journal automatisk kommer frem på skærmen, når vedkommende ringer ind, er en stor praktisk gevinst for os. Det har givet os en betydelig tidsbesparelse, at klinikassistenterne straks ved hvem de taler med. Det betyder at ekspeditionen er kortet ned med i hvert fald 1 minut, og det betyder meget, når mange patienter ringer ind på samme tid.

Integrationen har ikke kun gjort klinikken mere effektiv. Ifølge Bo Lisbjerg oplever personalet også, at patientkontakten er blevet mere nærværende:

-Der er ingen tvivl om, at vores service er forbedret, og at den samtidig er mere personlig end tidligere, fordi klinikassistenterne straks kender patientens navn og historik, når vedkommende ringer ind. Ofte ved klinikassistenten endda hvad henvendelsen drejer sig om inden patienten fortæller det.

Tandlægehuset blev kunde hos ipnordic, fordi en kollega anbefalede teleselskabet:

-En nordjysk kollega anbefalede mig at ringe til ipnordic, og det er jeg glad for at jeg gjorde. Jeg giver gerne anbefalingen videre til mine kolleger i tandlægebranchen, afslutter Bo Lisbjerg.

Medarbejdere ved Tandlægehuset i Kolding.


 


OM IPNORDIC
ipnordic tilbyder intelligente telefoniløsninger uden binding, uden ventetid og uden risiko. ipnordic har specialiseret sig i telefoni til klinikker, og telefonsystemet kan integreres med Al dente journalsystem.

Telefoniløsningen fra ipnordic er 100% skalérbar, og opsætningen kan løbende tilpasses klinikkens behov. Telefonsystemet sørger for at alle patienter bliver mødt med en velkomsthilsen og at ingen kald mistes. Supporten hos ipnordic er åben 24/7, og alle opkald besvares inden 15 sek.

Se mere om ipnordic´s telefoniløsninger til tandlæger.

RING MIG OP

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. I modsat fald bedes du lukke siden. 

 

Læs mere
OK