Søg

Det skal du huske om dækning, når du vælger teleleverandør

14-07-2017

Der kan være stor forskel på mobildækningen uden for de store byområder alt afhængig af, hvilket teleselskab du vælger. Der er ingen grund til at miste en ordre på grund af en dårlig forbindelse, og derfor bør du undersøge mobildækningen, før du vælger teleleverandør. Du kan fx tjekke mobildækningskortene på http://mobil-daekning.dk/

I Danmark eksisterer fire teleselskaber med eget netværk; TDC, Telenor, Telia og 3. Alle øvrige teleudbydere anvender et af de fire netværk. Den globale analysevirksomhed, OpenSignal, der løbende tester både dækning og hastighed i en lang række lande verden over, har også undersøgt de fire danske netværk. Og selvom de alle klarer sig godt i undersøgelsen, er TDC’s netværk den åbenlyse topscorer og dermed blandt verdens bedste 4G netværk.

Mange tror fejlagtigt, at hvis de er kunde hos et selskab uden eget netværk, får de en ringere mobildækning. Det er de dog sikret imod med en såkaldt netværkserklæring, hvor selskabet, der ejer netværket, garanterer lige vilkår for alle brugere. Dermed kan kunder hos fx ipnordic, der samarbejder med TDC, bruge netværket på lige fod med TDC’s egne kunder og er garanteret samme gode dækning.

 

RING MIG OP

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. I modsat fald bedes du lukke siden. 

 

Læs mere
OK