Søg

Er din telesælger provisionslønnet?

29-05-2018

Telesælgere, der er provisionslønnede, kan have svært ved at sætte kundens behov for en optimal teleløsning foran sine egne behov for en større løncheck. Det er en usund konflikt at stille mennesker i – og det ansporer til nogle salgsmetoder, der giver hele branchen et dårligt rygte.

LÆS MERE

Intelligent erhvervstelefoni hjælper virksomheder

19-07-2018

Engang var telefoni lig med håndsving eller drejeskive, og telefonen var til at tale i. I dag er telefoni mobilt, intelligent og teknologien har betydet kvantespring for de muligheder, man som virksomhed har i kraft af sin telefoniløsning. Og vi er kun lige begyndt.

LÆS MERE

"Vi kan ikke nøjes med bare at levere et produkt. Det kan alle mulige jo gøre"

03-04-2018

Alle kan lave et produkt, men hvis man samtidig kan udvikle en service omkring produktet, som konkurrenterne ikke har, så er det en stor fordel!

LÆS MERE

Intelligent telefoniløsning til Tandlægehuset i Kolding

02-05-2018

Hos Tandlægehuset i Kolding er håndteringen af telefoniske henvendelser kortet ned med 1 minut pr kald, samtidig med at patientkontakten er blevet mere nærværende.

LÆS MERE

Kundecase: Vi har fundet et teleselskab, der – ligesom os – lytter til kundens behov

27-03-2018

Hvor er det skønt at få positive tilbagemeldinger fra sine kunder. Det giver os fornyet energi til fortsat at gøre alt for at imødekomme vores kunders behov.

LÆS MERE

Balancekunst: Indkøber eller inkompetent?

15-03-2018
LÆS MERE

SMS'er ved brug af data i udlandet

14-06-2017

Vi sender dig en SMS, hvis dit dataforbrug i EU kommer op på 360 kr. eksklusiv moms, ud fra de priser, der følger EU lovgivningen. Du skal aktivt svare JA på SMS’en, hvis du ønsker mere data. På den måde har du overblik over dit dataforbrug.

LÆS MERE

Skal vi vælge en ren mobilløsning?

27-04-2017

Rene mobilløsninger er til dig der elsker udfordringer. At for at drive en virksomhed med et stort telekommunikationsbehov på rene mobilløsninger, svarer til at forsøge at høste en kornmark med en håndskubber. Det er måske muligt, men du har gjort alt, hvad du kan for at gøre opgaven vanskelig for dig selv.

LÆS MERE

Integration til dit it system gør hverdagen nemmere

22-04-2016

Du kan få en nemmere hverdag ved at integrere din telefoniløsning med dit IT-system. Du har bogstaveligt talt dine informationer lige ved hånden, uden du skal bruge tid på at finde dem frem.

LÆS MERE

Det skal du huske om service, når du vælger teleleverandør

20-04-2016

Der kan være langt i mellem de gode service-oplevelser i telefonibranchen, og de er sjældent gratis. Før du vælger udbyder, så gør op med dig selv, hvilket supportkoncept der bedst matcher dine behov.

LÆS MERE

Det skal du huske om regningen, når du vælger teleleverandør

22-04-2016

Det kan være svært at tyde sin faktura, hvis den både er omfattende og skrevet i et indforstået teknisk sprog. Og konsekvensen kan være unødvendigt store udgifter. Her får du nogle gode råd om din telefaktura, før du vælger udbyder.

LÆS MERE

Stil større krav, når du vælger teleleverandør

19-04-2016

I dag bør teleselskaberne give deres kunder meget mere end muligheden for verbal kommunikation. Teknologien er nået langt, og derfor bør du også stille større krav, når du vælger udbyder.

LÆS MERE

Det skal du huske om dækning, når du vælger teleleverandør

14-07-2017

Der kan være stor forskel på mobildækningen uden for de store byområder alt afhængig af, hvilket teleselskab du vælger. Der er ingen grund til at miste en ordre på grund af en dårlig forbindelse, og derfor bør du undersøge mobildækningen, før du vælger teleleverandør.

LÆS MERE

Det skal du vide om softphone-løsninger

23-08-2017

Softphoneløsninger bliver ofte markedsført som et billigt og brugbart alternativ til de mere hardware-krævende erhvervstelefoniløsninger. Der er dog en række udfordringer ved teknologien, som er vigtige at kende, før du vælger din telefoniløsning.

LÆS MERE

RING MIG OP

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. I modsat fald bedes du lukke siden. 

 

Læs mere
OK