Søg

SMS'er ved brug af data i udlandet

14-06-2017

Vi sender dig en SMS, hvis dit dataforbrug i EU kommer op på 360 kr. eksklusiv moms, ud fra de priser, der følger EU lovgivningen. Du skal aktivt svare JA på SMS’en, hvis du ønsker mere data. På den måde har du overblik over dit dataforbrug.

LÆS MERE

Skal vi vælge en ren mobilløsning?

27-04-2017

Rene mobilløsninger er til dig der elsker udfordringer. At for at drive en virksomhed med et stort telekommunikationsbehov på rene mobilløsninger, svarer til at forsøge at høste en kornmark med en håndskubber. Det er måske muligt, men du har gjort alt, hvad du kan for at gøre opgaven vanskelig for dig selv.

LÆS MERE

Optag dine samtaler og skab tryghed

20-04-2016

At optage virksomhedens telefonsamtaler kan både være et nyttigt og tidsbesparende arbejdsredskab i hverdagen, ligesom det vil skabe tryghed for medarbejdere i udsatte faggrupper.

LÆS MERE

Integration til dit it system gør hverdagen nemmere

22-04-2016

Du kan få en nemmere hverdag ved at integrere din telefoniløsning med dit IT-system. Du har bogstaveligt talt dine informationer lige ved hånden, uden du skal bruge tid på at finde dem frem.

LÆS MERE

Det skal du huske om service, når du vælger teleleverandør

20-04-2016

Der kan være langt i mellem de gode service-oplevelser i telefonibranchen, og de er sjældent gratis. Før du vælger udbyder, så gør op med dig selv, hvilket supportkoncept der bedst matcher dine behov.

LÆS MERE

Det skal du huske om regningen, når du vælger teleleverandør

22-04-2016

Det kan være svært at tyde sin faktura, hvis den både er omfattende og skrevet i et indforstået teknisk sprog. Og konsekvensen kan være unødvendigt store udgifter. Her får du nogle gode råd om din telefaktura, før du vælger udbyder.

LÆS MERE

Stil større krav, når du vælger teleleverandør

19-04-2016

I dag bør teleselskaberne give deres kunder meget mere end muligheden for verbal kommunikation. Teknologien er nået langt, og derfor bør du også stille større krav, når du vælger udbyder.

LÆS MERE

Det skal du huske om dækning, når du vælger teleleverandør

14-07-2017

Der kan være stor forskel på mobildækningen uden for de store byområder alt afhængig af, hvilket teleselskab du vælger. Der er ingen grund til at miste en ordre på grund af en dårlig forbindelse, og derfor bør du undersøge mobildækningen, før du vælger teleleverandør.

LÆS MERE

Det skal du vide om softphone-løsninger

23-08-2017

Softphoneløsninger bliver ofte markedsført som et billigt og brugbart alternativ til de mere hardware-krævende erhvervstelefoniløsninger. Der er dog en række udfordringer ved teknologien, som er vigtige at kende, før du vælger din telefoniløsning.

LÆS MERE

RING MIG OP

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. 

Læs mere
OK