Søg

Telefoni til tandlægeklinikker

Vi tilbyder skræddersyede telefoniløsninger til tandlæger. Løsningerne tager udgangspunkt i de særlige behov en tandlægeklinik kan have og kan hurtigt tilpasses den  aktuelle situation. I kan opnå en mere effektiv håndtering af opkald og dermed nå at betjene flere patienter, uden  at gå på kompromis med jeres høje serviceniveau.
 

Funktioner, der gør hverdagen lettere

  • Grafisk PC omstillingsbord som giver det fulde overblik over lokalnumre og køer

  • Navneopslag af indkommende opkald- så både navn  og nummer kan vises i displayet

  • Mulighed for integration med journalsystemer; bl.a. al dente og DentalSuite

  • Statistik - et modul, hvor I kan se tidspunkt og varighed for opkaldene. Derudover kan I se kørapporter, et specificeret overblik over jeres forbrug og meget mere

  • Mulighed for hurtigt og nemt at tilpasse fx åbningstider, hurtigkaldsknapper og datostyrede telefonbeskeder via selvbetjening på Min side. 

  • Beskedsvar ved  kursus,  møde,  frokost  eller  travlhed.  Beskeden er nem at ændre og aktivere
     

Opgradering og vedligeholdelse

En telefoniløsning fra ipnordic har den store fordel, at anlægget er 100% skalérbart og let at opgradere i forhold til traditionelle telefonanlæg. I får et hosted omstillingssystem, der sikrer, at I altid er opdateret med de nyeste funktioner.

Der er ingen udgifter til vedligeholdelse af systemet, da telefonerne er den eneste hardware, som er placeret hos jer. Telefonisystemet overvåges døgnet rundt.

I løbet af et par minutter, kan vi tilpasse jeres telefonsystem, så løsningen altid matcher jeres behov. Vi klarer nemt oprettelse af køer, indtaling af fx feriebeskeder og ændringer i viderestillinger m.m., lige som vi vejleder jer i brugen af jeres telefonsystem, så I får det maksimale udbytte.

Vil du vide mere om, hvad vi kan gøre for netop din virksomhed, så kontakt os, eller skriv dit telefonnummer i formularen, så ringer vi dig op.

 


Bliv klogere på vores telefonsystem til tandlæger

 

Vi har bl.a. integration til al dente, der giver automatisk patientopslag

JA TAK

- jeg vil gerne ringes op!

*
*
Ring mig op!

Alle abonnementer kræver CVR nummer. Alle priser er angivet ekskl. moms.

RING MIG OP

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. I modsat fald bedes du lukke siden. 

 

Læs mere
OK