Søg

 

Vi har verdens bedste kunder

- mød nogle af dem her

 


dinTANDLÆGE Grenaa

 

 

 

 

 

 

 

Malene Thuesen, Klinikassistent
dinTANDLÆGE Grenaa

"Efter vi har fået ipnordic som telefonsystem, kan vi ekspedere vores patienter meget hurtigere, og det giver, i den lange ende, meget gladere patienter."

I videoen kan du høre, hvordan vi har gjort deres hverdag i klinikken nemmere


 

 

Lægehuset Havnepladsen

 

 

 

 

 

 

 

Niels Jakob Kragh, alment praktiserende læge
Lægehuset Havnepladsen i Varde

"Vi fik fra dag 1 et fleksibelt og velfungerende system. Muligheden for cpr-opslag letter mange arbejdsrutiner og gør os i stand til at yde patienterne en mere præcis og nærværende service."

"Vi oplever topservice, en fornuftig økonomi og ingen kontraktlige bindinger - og jeg anbefaler på det varmeste ipnordic til alle kollegaer." 

Læs mere om vores samarbejde her


 

 

 

 

 

 

 

Peter O. Pilegaard, IT- og regnskabschef,
Bryggeriet S.C. Fuglsang A/S 

"Når jeg ringer til ipnordic, oplever jeg helt klart, at jeg får løst mit problem hurtigt og effektivt, og jeg kan komme videre med det, jeg ellers skal lave."

Hør Peter fortælle, hvordan det gode forhold til ipnordic's support er til glæde for Fuglsang.

Bryggeriet
S.C. Fuglsang A/S

 

 


Helsam A/S

 

 

 

 

 

 

 

Jeppe Knutz, Logistikchef, Helsam A/S

"Vi har fået en professionel og stabil løsning ved ipnordic, som dækker alle vores behov. Ændrer behovene sig, så er supporten lynhurtig til at hjælpe os videre og rette vores system til."

Hør mere om, hvad det har betydet for Helsam at få en skræddersyet telefoniløsning.


 

 

 

Skiftet til ipnordic

Hurtigt fik vi indtryk af en total telefonileverandør, hvor der tilmed ikke er nogen fast binding. Vi ser en fordel ved at være en relativ stor kunde ved en mindre leverandør, da god og hurtig service er afgørende for os.
 

ipnordic's support

Det fungerer! Der er altid hurtig respons og stor velvillighed til at hjælpe. Det er nemt at komme igennem, og telefonen bliver taget hver gang.
 

Det gode samarbejde

Vores samarbejde med ipnordic er baseret på gensidig tillid og ingen binding - vores samarbejde fortsætter, så længe begge parter er tilfredse. Det virker grundlæggende sundt for os.

Vores klare håb er, at vores gode samarbejde med ipnordic fortsætter på samme positive niveau, som vi oplever nu.

 

Middelfart Sparekasse

 

Kim Bjørn Kristensen, IT-Chef 

 


 

Erhvervsparken TEP

 

 

 

 

 

John Nyhøj Kristensen, Direktør, Erhvervsparken TEP

"Vi har rigtig mange forskellige virksomheder på tværs af brancher, som efterspørger forskellige løsninger og uanset hvad, så kan vi løse det med ipnordic."

Hør mere om, hvordan de, i Erhvervsparken TEP, kan imødekomme lejernes mange forskellige telefonibehov.

 


 

 

 

 

 

Ahmet Altinok, Medejer af Cafe Mauritz 

"ipnordic kan omstille sig efter vores behov, og at vi ikke skal omstille os i forhold til ipnordic's løsning – det er ret vigtigt for os."

Mød Ahmet og hør, hvordan vores telefoniløsning har gjort det nemmere for ham at drive cafe.

Cafe Mauritz

 


 

 

 

 

 

 

Tina Møller Jensen, Landinspektør hos Geopartner Landinspektører A/S

"Jeg står ofte ude på marker eller i byer, hvor der ikke er super godt signal normalt, men det har vi igennem ipnordic."

I videoen her fortæller Tina om det gode samarbejde med ipnordic.

 

Geopartner Landinspektører A/S
 


 

Thise Mejeri
 

 

 

 

 

 

 

 

Winnie Soelberg Pedersen, Administrationschef, Thise Mejeri

"Ved ipnordic får jeg en mand i telefonen med det samme, og ham jeg får i røret, det er også ham, der hjælper mig."

Hør Winnie fortælle, hvorfor de har skiftet til ipnordic i videoen her.


 

 

 

 

 

 

 

 

Jørgen Gravgaard, administrerende direktør for bilforhandleren Nellemann

"Vi har fået nem telefoni med god support hos ipnordic. Det er alfa og omega at tingene fungerer hos os - og det gør det hos ipnordic"

Vil du høre, hvilken betydning vores telefoniløsning har haft for Nelleman, så se videoen her.

Nellemann Århus
 

 


 

Volkswagen Fåborg

 

Brian Holm, indehaver


Hvad fik dig til at vælge ipnordic som samarbejdspartner?

Det ligger et par år tilbage. Vores tidligere telefonisystem var ved at være lidt forældet, så vi var ude for at sondere markedet for muligheder. Vi havde faktisk allerede kig på ipnordic, da vi blev kontaktet af en af deres sælgere. Både produkt og pris virkede attraktiv, og vi slog til.

 

 

Synes du, at det er lykkedes at sammensætte en telefoniløsning, der matcher dine behov optimalt?

Jeg synes faktisk, det er lykkedes rigtig godt. Vi har jo ikke bare købt et fast set-up, som vi må leve med i mange år. Vi har fået et super fleksibelt system, der uge for uge kan tilpasses vores nye ideer og udfordringer. Vores kunder har ganske enkelt altid let adgang til information og kontakt til vore medarbejdere. Det er et kæmpe aktiv for en virksomhed som vores.
 

Fortæl lidt om dine oplevelser med ipnordic´s support og kundeservice

De er hurtige, kompetente og altid løsningsorienterede. Hvilket er vigtigt. Min tålmodighed rækker ikke langt, hvis teknikken driller. Den har dog ikke været på nogen hård prøve endnu.
 

Hvordan oplevede du overgangen fra jeres tidligere udbyder til ipnordic?

Jeg husker det som en helt gnidningsløs proces. ipnordic’s teknikere dukkede op, og i løbet af få timer havde de hele systemet oppe at køre. Vi havde hul igennem til vores kunder under stort set hele processen, så jeg tror ikke at de bemærkede overgangen. 
 

Vil du anbefale ipnordic til dine kolleger i branchen?

Helt afgjort.

   

 


 Hvorfor har I valgt ipnordic?

Det har vi gjort, fordi vi har behov for en meget fleksibel telefonileverandør. Der er ingen binding på aftalerne, og løsningen er skalerbar, så den kan ændres i takt med at vores virksomhed flytter sig. Det betyder, at vi ikke har valgt en forkert løsning om 2 år.
 

Hvordan oplever I samarbejdet med ipnordic's support?

Vores samarbejde med ipnordic´s support fungerer rigtigt fint. Det er rigtigt fedt for os, at hver enkelt medarbejder er velkommen til at tage fat i supporten, hvis der er spørgsmål, så det ikke skal igennem ledelsen, eller en bestemt medarbejder.
 

Er der noget, du særligt vil fremhæve hos ipnordic?

Der er flere ting, jeg vil pointere. Den vigtigste det er fleksibiliteten, men også evnen og villigheden til hurtigt at udvikle sig sammen med kunderne, hvis der opstår et bestemt behov. Det er rigtigt fedt.

KONXION
 

Thomas Thomsen, kreativ direktør

 


 

Sønderborg Forsyning
 

Janni Jepsen, kundechef

Overskuelighed

Vi valgte ipnordic som samarbejdspartner primært på baggrund af overskueligheden i abonnement og i regningen, vi får tilsendtVi har et godt overblik over vores forbrug og bruger selvbetjeningen på ipnordic´s hjemmeside - Min Side - hvor vi kan se det hele og justere på abonnementerne. Det er rigtig nemt.
 

Uproblematisk leverandørskifte

Overgangen fra vores tidligere udbyder til ipnordic forløb stille og roligt. Der var overblik over flows og opsætning og telefoner inden tiden, så skiftet var ikke noget, vi mærkede særligt til.


Godt samarbejde

Vi kan godt lide at tænke nyt, og det kan ipnordic bestemt også. Så vi udvikler lidt sammen, hvis vi har nogle behov, og det fungerer rigtigt fint. 
Vi synes samarbejdet går rigtigt fint - også med ipnordic's support og kundeservice. Deres supportkoncept forudsætter, at de kan reagere hurtigt, og det gør de også. Så vi føler, at servicen er i top.

 


 
Ingen binding

En af grundene til, at vi valgte ipnordic var, at der ikke er nogen bindinger - for så skal de bevise deres værd hver dag.


Support

ipnordic hjalp os meget i overgangen fra vores tidligere udbyder. De sørgede for den totale overgang, og at vi ikke havde nedetid på vores telefoni i processen. 

ipnordic´s supportere er meget venlige. De er løsningsorienterede, og de går langt for kunden. Hvis der er noget, skal vi bare ringe - også udenfor almindelig kontortid. 


Høj mobillitet

En af de bedste ting ved ipnordic´s telefoni er, at der er en utroligt høj mobillitet, og systemet kan tilgås fra mobile enheder via en app. Og der kan vi styre alt. Det er godt for os, fordi vi er ude på landevejene hele tiden.

Herning Turist

 

Ronny Gasbjerg, daglig leder

 


 

US Montage

 

Ulrich Sommer, ejer

 

 


Skræddersyet løsning

Hvis jeg skal fremhæve en enkelt ting ved ipnordic, så er det deres måde at lytte til kundens behov på. De var de eneste på markedet, der kunne skræddersy præcis den løsning, vi havde brug for. De lyttede til mine behov og ønsker og sammensatte så løsningen nøjagtigt, som jeg havde brug for.


Smertefri overgang

ipnordic havde, inden vi skiftede, sørget for at sende alle simkort, og det vi skulle bruge, og vi fik at vide, hvornår vi skulle sætte dem i. En morgen på en given dato. Vi satte dem i og så virkede det. Det gik stærkt og det var smertefrit


Support

De er nemme at få fat i - Du kan altid ringe til ipnordic. De er meget hjælpsomme og tager sig tid til dig.

 


 

 

 

 

Seriøs samarbejdspartner med kunden i centrum

Grunden til at vi valgte ipnordic som samarbejdspartner var, at de fra begyndelsen af virkede meget seriøse og så ud til at kunne dække vores behov. 

Fra at være en lille brik i en stor forretning synes vi, at vi blev en betydelig kunde i en forretning, som var i vækst. Og på den måde syntes vi, at vi var i centrum på en anden måde, end hos vores sædvanlige leverandør.

Hvis jeg skal fremhæve én ting ved vores samarbejde med ipnordic, så er det at tingene sker, ligesom vi knipser med fingrene. Og det har det været fra første dag. Fra vi bestilte, til det blev leveret, til tingene fungerede, er det bare gået, uden nogen problemer.


Overblik

Efter at være skiftet til ipnordic har vi fået et meget bedre overblik over vores forbrug og vores udgifter til telefoni. Tingene er samlet på én regning og på en meget overskuelig måde.

 

Nordfyns Dyreklinik

 

Niels Peter Jensen, dyrlæge

 


 

Tandlægehuset i Kolding

 

 

Hos Tandlægehuset i Kolding er håndteringen af telefoniske henvendelser kortet ned med 1 minut pr kald, samtidig med at patientkontakten er blevet mere nærværende. 


Læs mere om vores samarbejde her 

 


 

Advokaterne
Kongevej 64

 

Vi er kunde hos ipnordic og kan på det varmeste anbefale deres telefoniløsning. Deres fleksible individuelt, for os, tilpassede branchekoncept til advokater har i høj grad gjort vores hverdag nemmere. Vi har ingen binding, og det stiller større krav til ipnordic om at fastholde os som kunde.

Claus Plum, advokat

 

Advokatfirmaet
Birgit Thomsen

 

Efter overgangen til ipnordic har vi endelig fundet en samarbejdspartner, som forstår begrebet service. Kontakter du supporten med et større eller mindre problem, bliver du hjulpet direkte og uden at blive skubbet fra person til person. Når dette kombineres med en absolut fordelagtig pris, kan jeg kun fortryde, at vi ikke har skiftet udbyder tidligere. Stort er ikke altid godt. Lille heller ikke. Men ipnordic er mindre virksomhed, som både kan og vil.

Birgit Thomsen, advokat

 

 Egernsund Tegl

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom med på servicebesøg hos Egernsund Tegl, hvor vores opstartstekniker Kenneth Kronborg installerer Busy Lights! Her fortæller teamkoordinator Natasha Christensen, hvad det har betydet for virksomheden at blive kunde hos os.


 

RING MIG OP

Hos ipnordic elsker vi småkager. Derfor elsker vi også cookies. De er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, og de giver os info om, hvordan du bruger vores hjemmeside.

Hvis du klikker ”OK”, accepterer du vores brug af cookies. Hvis du trykker ”Nej tak”, gemmes kun de cookies, der er nødvendige for sidens funktionalitet.

Læs mere om vores brug af cookies