Søg

Presse

ipnordic A/S leverer telefoniløsninger til erhvervslivet og betjener flere tusinde danske virksomheder. Selskabet blev stiftet af direktør Thorben G. Jensen og søn Charles Ginnerskov i 2011 og beskæftiger i dag mere end 100 medarbejdere fra hovedsædet i Gråsten.

ipnordic A/S tilbyder totalløsninger, der skræddersyes til den enkelte virksomhed med både fastnet- og mobiltelefoni, omstilling, internet og hardware.
Forretningskonceptet er bygget på telefoni uden kontraktlige bindinger og med et enkelt servicekoncept: 24-timers support, året rundt, hvor opkald bliver besvaret inden for 15 sekunder.


Se også

Referencer - Mød vores kunder

ipnordic TV - Mød vores kolleger

Facebook  &  LinkedIn - Følg med på de sociale medier


Pressekontakt

Er du journalist, og har du spørgsmål til os, kan du kontakte Thorben Jensen, CEO på 8910 1201 // info@ipnordic.dk
Er du kunde, vil det glæde os at høre fra dig på 8910 1010 // support@ipnordic.dk
 

Presefotos

Gå til fotoarkiv

 

Presseomtale

 

Pressemeddelelser

Vi er tvunget til at indstille rekrutteringsknappen worldwide

Næsten en tredjedel af ipnordics ansatte er udviklere, og det er næsten umuligt at opdrive flere danske it-specialister af dem, der står på ipnordics ønskeseddel.

- RAR Sydjyllands Nyhedsbrev, januar 2018

 

ipnordic øjner nye kunder

Hos erhvervsteleselskabet ipnordic A/S i Gråsten har man valgt ikke at hæve prisen på mobilabonnementer efter, at de nye EU roaming regler er trådt i kraft den 15. juni. 

- JydskeVestkysten, 16. juni 2017

 

Rekordresultatet: Teleselskab fordobler sit overskud

ipnordic fra Gråsten fik i 2016 et overskud på næsten ni millioner kroner.
Ny EU-lov giver afdæmpet forventning til det nye år.

- JydskeVestkysten, 22. maj 2017 -
 


To verdener under samme tag

Et hotel indrettet efter 50'ernes mode lever side om side med en moderne televirksomhed anno 2016. Med en restaurant, et hotel og turistkontor i det tidligere Gråsten Rådhus har iværksætter Thorben Ginnerskov Jensen givet turister i slotsbyen nye tilbud. Men indtil videre er det vækstvirksomheden ipnordic, der har finansieret de nye tilbud...

- JydskeVestkysten, 23. april 2016 -
 


ipnordic sikrer sig kvalificeret arbejdskraft

ipnordic i Gråsten, som leverer telefoniløsninger til erhvervskunder landet over, har gode erfaringer med etablering af praktik- og elevpladser, og virksomheden prioriterer at give de unge de bedst mulige rammer for deres faglige og personlige udvikling. Ipnordic har nemlig erfaret, at de med en målrettet indsats kan sikre virksomheden kvalificeret arbejdskraft på sigt.

- Erhvervsavisen, 31. januar 2016 -

 

Årets gazelle-virksomhed er ipnordic

Fredag blev Årets Gazelle-virksomhed i Sønderborg kåret og det skete ved samme arrangement, hvor Sønderborg Iværksætterservice uddelte Iværksætterprisen 2015. Vinderen blev ipnordic fra Gråsten, der virkeligt har taget nogle heftige spring fremad siden starten i 2011.

- SønderborgNyt, 4. december 2015 -
 


Sådan gik ipnordic fra 2 til 110 ansatte på fire år

Det sønderjyske teleselskab Ipnordic er vokset eksplosivt, siden Thorben G Jensen og sønnen Charles Ginnerskov startede op i april 2011. 
Selskabet - med hovedsæde i Gråsten - beskæftiger i dag 110 ansatte og betjener over 3.000 erhvervskunder. 
Hør opskriften på på succesen i dette interview med Charles Ginnerskov.


- jyskebank.tv, 3. november 2015 -
 


Direktør: Det skaber stolthed

Det vækker glæde og stolthed hos virksomhederne, der er kvalificeret til Årets Entreprenør. Hos televirksomheden Ipnordic bidrager kvalifikationen til en positiv stemning blandt medarbejderne.

- JydskeVestkysten, 2. november 2015 -
 


ipnordic skaber nye arbejdspladser

SØNDERBORG: Teleselskabet ipnordic har haft masser af vind i sejlene de seneste år. Så meget, at det er en udfordring at finde nye kvalificerede medarbejdere lige så hurtigt, som ordrerne tikker ind. Et samarbejde med jobcentret har løst denne udfordring - og giver samtidig 16 ledige både kompetenceudvikling og muligheden for et fast arbejde.

- JydskeVestkysten, 24. august 2015 -ipnordic køber Gråsten Rådhus

Televirksomheden ipnordic køber Gråsten Rådhus af Sønderborg Kommune. Prisen er en million kroner, men det er borgmester Erik Lauritzen (S) godt tilfreds med. 

- JydskeVestkysten, 18. marts 2015 -

 

250 gæster i tre telte

Tunge erhvervsfolk og it-nørder bag Ipnordic i Padborg holdt åbent hus for at præsentere sig selv. 
Hjemmeværnet var på plads, da 250 gæster skulle dirigeres ind på p-pladsen, da Ipnordic A/S i Padborg fredag holdt...

- Børsen,18. november 2013 -
 

 

Stiger prisen på dit mobilabonnement?
Så kig efter nye muligheder...

Hos erhvervsteleselskabet ipnordic A/S har man, trods tendensen, valgt ikke at hæve prisen på mobilabonnementer efter, at de nye EU roaming regler er trådt i kraft.

De nye regler om roaming i EU er netop trådt kraft. Det har medført, at en lang række teleselskaber har valgt hæve priserne på deres abonnementer (...)

- Juni 2017 -
 

Hjertestarter i hjertet af Gråsten

Gråsten får nu en hjertestarter på Torvet. Det gode initiativ markeres med en officiel overdragelse, der finder sted ved DET GAMLE RÅDHUS, på Torvet i Gråsten, tirsdag den 25. oktober kl. 10.00. Initiativet har sit udspring i, at ledelsen af Dansk Røde Kors gerne ser, at der findes en hjertestarter direkte ved, eller i nærheden af alle Røde Kors butikker i Danmark.

- Oktober 2016 -
 


Praktik- og elevpladser som springbræt til fast job og kvalificeret arbejdskraft

Manglen på praktik-, elev- og lærlingepladser hos danske virksomheder har været kendt i mange år. Erling Duus, formand for Dansk Industri i Sønderjylland, har for nylig endnu engang efterlyst et højere engagement fra virksomhederne, for at få løst problemet: “Lige nu spørger virksomhederne efter kvalificeret arbejdskraft, og den kunne vi selv have været med til at uddanne”, udtalte Erling Duus til SønderborgNYT, tidligere på måneden. Han glæder sig derfor over, at sønderjyske virksomheder som ipnordic lægger sig i selen for at tilbyde de unge praktik og lærepladser.

- Januar 2016 -Fra 0-100 på 4 år

Televirksomheden ipnordic er - gennem innovativ tænkning og et stærkt fokus på kundernes behov - vokset fra 2 til over 100 medarbejdere på blot 4 år. Familievirksomheden har i høj grad vist, at man kan skabe en arbejdsplads med god vækst, social ansvarlighed og et godt arbejdsmiljø – i en del af landet, som nogle vil opfatte som udkants-Danmark.

- November 2015 -

 

Televirksomhed med vokseværk føler sig godt modtaget i Sønderborg kommune

ipnordic, som leverer telefoniløsninger til erhvervskunder landet over, flyttede for nylig til Sønderborg Kommune - og de har følt sig rigtig godt modtaget. Virksomhedens oplevelse af mulighederne i den sønderjyske kommune står dog i stærk kontrast til den vurdering, der kom til udtryk, da Dansk Industri for nylig offentliggjorde deres årlige undersøgelse af erhvervsklimaet i landets 96 kommuner.

- September 2015 -
 


ipnordic og Jobcenter Sønderborg skaber sammen nye arbejdspladser

ipnordic A/S og Jobcenter Sønderborg har iværksat et direkte samarbejde om rekruttering
af nye medarbejdere til det succesrige firma fra Gråsten.

Teleselskabet ipnordic har haft masser af vind i sejlene de seneste år. Faktisk så meget, at det er en udfordring at finde nye kvalificerede medarbejdere lige så hurtigt som ordrerne tikker ind. Et samarbejde med det lokale jobcenter har løst denne udfordring – og giver samtidig 16 ledige både kompetenceudvikling og muligheden for et fast arbejde.

- August 2015 -

 

RING MIG OP

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. I modsat fald bedes du lukke siden. 

 

Læs mere
OK