Søg

Om os

Hos ipnordic er vi stolte over at kunne tilbyde innovative og intelligente telefoniløsninger til erhvervslivet. 

Vi er her for at skabe de bedste kommunikationsløsninger til den bedst mulige pris. Derfor skal vi være de bedste til at efterleve vores kunders ønsker og behov.
Det opnår vi via høj faglighed og viden om de markeder, vi agerer på. Vi vil tilhøre eliten af telekommunikationsudbydere og være erhvervslivets sikre valg.

 

Kort om ipnordic

 • Vi leverer telefoni og internet til erhvervskunder i Danmark

 • Vi er i solid vækst og beskæftiger pt. 100+ medarbejdere

 • Vi tilbyder fastnet, mobiltelefoni, omstillingsanlæg og internet

 • Vi bygger vores forretning på at tilbyde telefoni uden kontraktlige bindinger og med 30 dages fuld returret

 • Vi har et servicekoncept, hvor vi tilbyder 24 timers support,
  året rundt og svarer kald inden 15 sekunder

 • Vi er pioner inden for markedet for ip-telefoni

 • Vi udvikler selv al software

 • Vi tilbyder specielle produkter som sekretærservice og
  GPS flådetracking, til optimering af kundeservice og arbejdsprocesser

 

Hvad tilbyder vi? Find en medarbejder  Hvad siger vores kunder? 

 


 

Bestyrelsen 


Peter Boris Fleggaard
Formand
Født 13. februar 1954. Bankuddannet og ansat i Handelsbanken 1971-76.
Aftjent værnepligt i den Kongelige Danske livgarde.
Erhvervserfaring: Opbygning af Fleggaard-koncernen med datterselskaber i 14 lande. Bestyrelsesformand for Fleggaard Holding A/S og datterselskaber i perioden 1976-2005. Peter Boris Fleggaard er ejer af og bestyrelsesformand for Aktieselskabet Pacow, der investerer i innovative og fremtidsorienterede virksomheder.

 

Søren Christiansen
Medlem
Født 30. april 1959. Uddannet Cand. Merc. i international afsætning.
Erhvervserfaring: Søren Christiansen har sin store erhvervsmæssige styrke inden for handels- og produktionsvirksomhed og har bl.a. været koncernchef i Hella-gruppen og i Skako A/S. Han ejer i dag Bukh A/S, der producerer motorer til det maritime område. Søren Christiansen bestrider poster i diverse virksomhedsbestyrelser samt udbyder Interim Management og diverse virksomhedsrådgivning.
 

Ib Rossen Nissen
Medlem
Født 12. november 1955.
Erhvervserfaring: Startede som selvstændig erhvervsdrivende i 1982. I dag koncentrerer Ib Rossen Nissen overvejende sin virksomhed inden for logistikbranchen, hvor han driver en række indenlandske og udenlandske virksomheder, med i alt 400 ansatte. Ib Rossen Nissen ejer virksomhederne Contino Holding A/S og Nissen Capital A/S, hvor han også indtager formandsposterne.
 

Thorben G. Jensen
Medlem & Direktør
Født 20. oktober 1954.
Erhvervserfaring: Startede som IT programmør i 1973 efter overstået uddannelse i London og har siden været beskæftiget inden for alle aspekter af IT, herunder et år hos TDC.  Thorben har i årene 1989-2005 været IT chef for Fleggaard/Dangaard koncernen med over 70 IT medarbejdere, der udviklede administrativ software til hele koncernen. I 2005 startede Thorben IPDanmark A/S, som en af de første udbydere af IP-omstillingsanlæg i Danmark. IPDanmark A/S blev solgt i 2008.

 

Charles Ginnerskov
Medlem
Født 18. april 1978, uddannet på Syddansk Universitet som Civiløkonom.
Erhvervserfaring:  Startede som selvstændig erhvervsdrivende i 2003. I 2005 startede Charles IPDanmark A/S, som en af de første udbydere af IP-omstillingsanlæg udbydere i Danmark. IPDanmark A/S blev solgt i 2008.

 

 


 

 

 

RING MIG OP

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. I modsat fald bedes du lukke siden. 

 

Læs mere
OK