Søg

LeverandørService

LeverandørService er en service, der tilbydes af Nets, hvor det er muligt at lave betalinger automatisk imellem en kunde og en leverandør.

ipnordic bruger servicen til at give besparelser for dig som kunde og for ipnordic. For dig betyder det, at du sparer tid på at oprette betalinger til ipnordic, samt at du er sikker på, at betalingen sker rettidigt på forfaldsdatoen. 

Ordningen er gratis for dig. ipnordic afholder de omkostninger, der er til Nets, som er administrator på LeverandørService ordningen. 

 


 

Hvis du er tilmeldt LeverandørService, vil du få dine fakturaer tilsendt på mail som hidtil, og nederst på fakturaen vil der med rød skrift stå, at den bliver betalt via LeverandørService samt hvilken dato. 

Det eneste vi skal have oplyst er registrerings- og kontonummeret på den bankkonto, hvor fremtidige fakturaer ønskes hævet på forfaldsdagen. Det kan du sende til os på en mail til bogholderi@ipnordic.dk, så sørger vi for at tilmelde dig til LeverandørService.

Det er også muligt, at du selv tilmelder dig ved at klikke her (åbner i nyt vindue).

Skulle der være spørgsmål i forbindelse med LeverandørService, kontakt da venligst vores bogholderi på bogholderi@ipnordic.dk eller på telefon 89101020.

 

 

RING MIG OP

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. I modsat fald bedes du lukke siden. 

 

Læs mere
OK