Søg

Job hos ipnordic

Working at ipnordic - for english click here                                                     

Vi har altid plads til ildsjæle, der har lyst til at blive en del af vores fællesskab. Vi ansætter løbende nye kolleger med kompetencer indenfor bl.a.:

  • Systemudvikling​
  • VoIP
  • System-, netværks-  og serveradministration
  • IT-support
  • Bogholderi
  • Kundeservice

Vi vægter flair, evnen til at lære og erfaring højt, så om du er uddannet er ikke afgørende.

 

Hvad forventes af medarbejdere hos ipnordic?

Du bliver en del af en ambitiøs og dynamisk virksomhed, der leverer intelligent telefoni til individuelle behov til erhvervslivet. Derfor har vi brug for kolleger, som besidder et naturligt drive, og har positive forventninger til både sig selv og sine omgivelser. Vi ansætter ildsjæle, der ligesom os brænder for at yde en ekstra indsats og vil gå hele vejen for vores kunder.

Den flade organisation i virksomheden skaber et miljø præget af dynamik og en fælles kampånd, som giver kort vej fra beslutning til handling. Vores medarbejdere har en eksperimenterende og udviklingsorienteret tilgang til deres arbejde - uanset stilling og opgavetype.

 

Hos ipnordic får du

Mulighed for at udvikle dine kompetencer i samarbejdet med dine kolleger, samt få en spændende og udfordrende hverdag med fleksible arbejdstider, så du kan skabe en god balance mellem arbejde og privatliv. Vi har en uformel og direkte omgangsform samt et godt socialt miljø med mange aktiviteter, og vi tilbyder en frokostordning med et sundt, varieret udvalg, hvor økologi og lokale råvarer er i fokus. 

ipnordic har hovedkontor i Gråsten, som ligger i et naturskønt område med nem tilgang til både strand og skov. Byen byder på et rigt foreningsliv, og området har både offentlige, private og internationale skoler.


Lyder det som noget for dig?

Så søg enten en af de annoncerede stillinger, eller send os en uopfordret ansøgning og dit CV til job@ipnordic.dk

 

Ledige stillinger hos ipnordic

Asterisk developer

 

Hent også vores brochure   

Job hos ipnordic - her  kan du læse mere om ipnordic som arbejdsplads,  hvordan vi arbejder og om lokalområdet.

 

 

RING MIG OP

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse. 

Læs mere
OK