Søg

Job hos ipnordic

Vi har altid plads til ildsjæle, der har lyst til at blive en del af vores fællesskab. Her kan du læse lidt om, hvordan det er at arbejde hos os.


Working at ipnordic - for english click here                                                     

Vi ansætter løbende nye kolleger med kompetencer inden for bl.a.:

  • Systemudvikling​
  • VoIP
  • System-, netværks-  og serveradministration
  • IT-support
  • Bogholderi
  • Kundeservice

Vi vægter flair, evnen til at lære og erfaring højt, så om du er uddannet er ikke afgørende.

 

Hvad forventes af medarbejdere hos ipnordic?

Du bliver en del af en ambitiøs og dynamisk virksomhed, der leverer intelligent telefoni til individuelle behov til erhvervslivet. Derfor har vi brug for kolleger, som besidder et naturligt drive, og har positive forventninger til både sig selv og sine omgivelser. Vi ansætter ildsjæle, der ligesom os brænder for at yde en ekstra indsats og vil gå hele vejen for vores kunder.

Den flade organisation i virksomheden skaber et miljø præget af dynamik og en fælles kampånd, som giver kort vej fra beslutning til handling. Vores medarbejdere har en eksperimenterende og udviklingsorienteret tilgang til deres arbejde - uanset stilling og opgavetype.


Hos ipnordic får du

Mulighed for at udvikle dine kompetencer i samarbejdet med dine kolleger, samt få en spændende og udfordrende hverdag med fleksible arbejdstider, så du kan skabe en god balance mellem arbejde og privatliv. Vi har en uformel og direkte omgangsform samt et godt socialt miljø med mange aktiviteter, og vi tilbyder en frokostordning med et sundt, varieret udvalg, hvor økologi og lokale råvarer er i fokus. 

ipnordic har hovedkontor i Gråsten, som ligger i et naturskønt område med nem tilgang til både strand og skov. Byen byder på et rigt foreningsliv, og området har både offentlige, private og internationale skoler.
 

Lyder det som noget for dig?

- Så søg enten en af de annoncerede stillinger, eller send os en uopfordret ansøgning og dit CV til job@ipnordic.dk

 

 

Ledige stillinger hos os

Teknisk stærk supporter med et godt overblik

Supportelever

Personaleadministrativ medarbejder, som har erfaring inden for løn

 

- Vores kollega Kenneth fortæller lidt om at arbejde hos os. 

 

"I udgangspunktet er vi en familievirksomhed, så vi har valgt at have fokus på det nære og på relationerne. Det handler om fællesskabet. Vi gør det , fordi vi alle sammen er enige om, at det er fedest at være på en arbejdsplads, hvor man har det godt med hinanden (...)
(Betina Hoeck, HR chef)

Vi gør meget ud af nye kollegers introforløb for at give dem, den bedst mulige start. Det har Børsen skrevet en flot artikel om, som du kan læse i fuld længde her


 


 

 

 

RING MIG OP

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. I modsat fald bedes du lukke siden. 

 

Læs mere
OK