Søg

Hotdesk

- Det flyvende kontormiljø
 

Hotdesk er perfekt til moderne kontorer, callcentre, hjemmearbejdspladser og virksomheder med flere lokationer eller uden faste pladser


I får

  • Fleksible arbejdsstationer

  • Medarbejderne er ikke bundet til bestemte telefoner

  • Nem betjening - log på med lokalnummer og en personlig kode

  • Alle personlige indstillinger følger automatisk med ved log in

  • Performance og statistik er knyttet til medarbejderen

 

 

 

 

 

 

 

Fleksibilitet

Med hotdesk får I fleksible arbejdsstationer, da I ikke er bundet til bestemte telefoner. Log på en telefon med få tryk, og vær klar til at gå i gang på et øjeblik.

En medarbejder kan således benytte sit lokalnummer på forskellige lokationer, ligesom flere medarbejdere kan dele arbejdsstation ved at logge på en telefon med egne lokalnumre - fx ved forskudte arbejdstider.

Hotdesk har selvfølgelig integration til Communicator, vores digitale omstillingsværktøj, hvorfra I kan ringe, omstille kald, tilmelde jer køer, se kollegers status mv.
 

Tag konfigurationen med

Når en medarbejder logger på en telefon med sit lokalnummer, og en personlig kode, er alle hans personlige indstillinger straks aktiveret - dvs. han har adgang til sin egen telefonbog, hans personlige funktionstaster er tilgængelige, og køtilmeldingerne er aktive. Status på telefonen er også, som da han sidst loggede af (ledig, pause osv.), og hans direkte nummer er tilsluttet. 

Performance og statistik er knyttet til det enkelte lokalnummer, så antal opkald, taletid mv. registreres på den enkelte medarbejder uafhængigt af hvilken telefon han er logget på.
Log af sker med et enkelt tryk, hvorefter der ikke længere kan ringes ud fra telefonen.

Til hotdesk anbefaler vi brug af Snom D345 eller Snom D745 bordtelefoner.

 

 

 

RING MIG OP

På vores website bruges cookies til at huske dine indstillinger, statistik og personalisering af indhold og annoncer. Denne information deles med tredjepart. Ved fortsat brug af websiden godkender du cookiepolitikken. I modsat fald bedes du lukke siden. 

 

Læs mere
OK